Mampares decoratives 

REDACCIÓ AMIC · www.decorainteriorismo.com

La mampara ha deixat, a poc a poc, de ser un element purament pràctic per començar a ser un accessori decoratiu més del bany.


Tradicionalment, les mampares eren senzilles, transparents i amb perfils en colors blancs i grisos. Però les noves generacions de mampares es presenten amb infinites formes, models i colors, amb o sense perfils, decorades o llises, amb portes abatibles o lliscants i, en definitiva, amb multitud d'opcions.

Les noves tendències en mampares decoratives, apunten a que aquestes es converteixin en elements diferenciadors que, lluny d'integrar-se amb la resta fins arribar a passar desapercebudes, aportin el seu estil, a través de tractaments especials del vidre o de serigrafia.


La majoria de les mampares decoratives es presenten en vidre ja que d'aquesta forma s'aprofita totalment la llum, que passa a l'interior de la dutxa.


Dintre de l'ample ventall de mampares decoratives que tenim a la nostra disposició, el primer que trobarem són models que s'adapten a cada necessitat.


Així tindrem els models de portes plegables que són ideals per a espais reduïts; els de portes corredisses que no deixen cap espai mort o els models que es composen d'una porta que s'obre cap a fora, i que requerirà de major espai que en les altres opcions. 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h