Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Maison Carne obre un nou restaurant a Girona

Maison Carne ja compta amb 8 restaurants, 6 a França (Perpignan, Narbona, Beziers, Montpeller, Nimes i Aix en Provence) i 2 a Espanya (Barcelona i Girona). Ofereix una experiència gastronòmica basada únicament en el Chuletón d’1 Kg d'excel·lent qualitat, provinent de vaca Frisona alimentada durant 12 mesos amb pura herba, i cuinat al forn Josper.

19.PNG

El concepte de Maison Carne es basa en la relació qualitat, preu i plaer, servint un excel·lent Chuletón d’1 kg per a 1 o 2 persones a compartir per un preu únic de 29 €, incloent un con de patates fregides casolanes i amanida de la casa.


El Chuletón es cuina diàriament al forn Josper, que té la combinació perfecta garantint el sabor, la textura i la suculència, que posteriorment a la taula cada comensal podrà acabar-se’l al seu millor gust. També et permet comprar-lo i
emportar-te'l cru per 20 € la peça d'1 Kg.

Mentre el teu Chuletón es cuina, t'oferim gratuïtament el tradicional Paté de Cabanes, produït artesanalment a Douzens (prop de Carcassone) per la família Cabanes.


Els formatges
Maison Carne disposa d'una taula de cinc formatges amb diferents opcions de sabors i varietats a degustar: Mimolette (de vaca ataronjat), Pérail (d'ovella crua de pasta tova), Saint-Marcellin (de vaca de pasta tova), Fourme d'Ambert (blava) i Bûche de chèvre Cendreé, amb un mètode de pagament marcat només pel pes-consum de cada client.

El Vi
Maison Carne té un vi de la casa produït artesanalment per la cavi Coopérative d’Embres et Castelmaure amb D.O AOC i està servit en una ampolla Magnum de 24 cm, on cada centímetre consumit té un preu d'1 €.També disposa d'una
cuidada carta de vins per als paladars més selectes.

 

El nou restaurant, està situat a:
Plaça del Marquès de Camps, 8
Girona

18.PNG
20.PNG