Magda Weddings & Events

Hem inaugurat un nou espai dedicat a la organització d'esdeveniments i decoració floral, per a particulars, empreses, i organismes públics

Aquest nou espai està ubicat a 20 metres de la floristeria, al carrer Àngel Guimerà, 49 de Palafrugell.


Amb més de 30 anys d'experiència com a floristes, ampliem serveis en aquest nou espai dedicat exclusivament a la organització d'esdeveniments: casaments, celebracions, presentacions o inauguracions entre d’altres.


En aquest Showroom hi ha una posada en escena de les diferents col·leccions. A part de veure els  materials exposats, oferim els serveis de; decoració floral, complements decoratius, arcs, cercles, pèrgoles, etc.

Els espais


Col·lecció Rústic Empordanès 

És l’estil campestre, el que predomina en entorns rurals i que persegueixen la creació d’ambients relaxats, càlids i amb una estreta relació amb la natura.

Col·lecció Mediterrània

El protagonista en aquest ambient és la llum, que ho inunda tot al seu pas, que ens evoca la calidesa del sol i la frescor del mar.


Col·lecció Botànica

És una col·lecció natural que busca que connectem amb la natura dins la nostra llar i que no deixarà de sorprendre’t, ja que és un estil fresc i sa.
 
Col·lecció Luxury

És una versió de l’estil clàssic, és la síntesi de totes aquelles idees i conceptes que durant segles s’han associat a l’ideal de la bellesa durant les diferents èpoques històriques.

Volem agrair a tots els col·laboradors la seva implicació i dedicació.
A Magda Wedding & Events us ho volem posar fàcil!

 

REDACCIÓ MAGDA FLORISTES

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h