top of page

Reportatge · MÒNICA RENAU
Home staging: com vendre bé una propietat

REDACCIÓ MÒNICA RENAU · Experta en màrqueting i venda immobiliària de luxe

Preparar l'estètica de l'immoble abans de sortir al mercat és clau per vendre'l bé. No fer-ho ens porta de cap a una venda ineficient, llarga i ruïnosa.

El Home Staging (HS) és la tècnica de màrqueting immobiliari que millors resultats dona per vendre bé una propietat, sobretot les d'alt valor. Fa quasi 10 anys que m'hi dedico i els èxits acumulats parlen per si sols, tenim un 90% d'efectivitat. Per mi és molt gratificant aconseguir que cases que estaven estancades en el mercat, es venguin al cap de poc temps després del treball de HS. Els propietaris ens valoren molt, tot i que sovint no saben que existim només per ajudar-los a vendre molt millor.

 

Quins són els beneficis del Home Staging?

N'hi ha molts. Per començar, la valoració de preu de venda serà més alta, les fotografies surten molt millor i l'anunci destaca més que la competència. Hi ha més visites i les ofertes de compra són més altes i ràpides. Finalment, la negociació de preu és molt lleu, o pot arribar a ser a l'alça. El Home Staging fa la venda molt més eficient.

 

Com funciona el servei de Home Staging?

Primer fem una visita d'anàlisi, cada casa és única i requereix un tractament a mida. Després ideem la millor proposta de HS per a aquella propietat alineada amb l'estratègia comercial que més convingui.Decorem totes les estances amb el nostre inventari de material decoratiu i mobles de lloguer i creem una nova imatge de revista per impressionar al mercat. Tot el material que posem es queda a la casa durant les visites. Quan la casa es ven, ho retirem tot.

 

Què ha de fer un propietari si li està costant vendre la casa?

Reaccionar i contactar-nos de seguida, cada dia que passa va en contra seu. Posar-se en mans d'una bona professional del Home Staging que sàpiga potenciar al màxim el valor del seu immoble ho pot canviar tot per bé. Amb HS professional us preparem a fons per sortir al mercat a guanyar, no a perdre.

image.png
bottom of page