top of page

Entrevista a CLourdes Carbonell ·
Gerent de Láserum Palafrugell

REDACCIÓ ÈLIA PAGÈS · Periodista

Palafrugell, la depilació làser compatible amb el sol

Els especialistes en depilació làser díode ens expliquen tot el que hem de saber per a que desfer-se del pèl sigui tant fàcil com efectiu.

Podrieu dir-nos quant de temps porteu oberts i on podem trobar-vos?

Estem situats al carrer Torres i Jonama, 43, Local 2, de Palafrugell i el 14 de setembre d'aquest any, celebrarem el nostre segon aniversari.

 

Podem dir que la depilació làser en el vostre centre és indolora?

Podríem dir que sí, encara que la sensació de dolor és una cosa personal. El nostre capçal, el més fred del mercat arribant a aconseguir fins als -12 °C, crear un efecte anestèsic que permet reduir al màxim qualsevol sensació de molèstia.

 

Quins preus teniu, és econòmic?

Sense dubte! Pots començar el teu tractament des de 6€/sessió, i a més gràcies a les nostres sessions soltes no hauràs de desemborsar una gran quantitat econòmica al principi, ja que només pagues per les sessions que et realitzes.

 

Amb aquests preus tan competitius, teniu alguns descomptes per als vostres clients?

En els nostres centres Láserum sempre tenim descomptes disponibles. Els nostres clients poden gaudir del 20% de descompte del Pla Amic, venir acompanyat té premi, i per als nous clients tenim moltes ofertes disponibles. Sempre que vulgueu podeu venir a preguntar pels descomptes.

 

És bon moment per a fer el tractament?

Si, ara és un bon moment per a preparar-se per a l'estiu. La nostra depilació làser és compatible amb el sol, només has d'evitar l'exposició solar 3- 4 dies abans i després de la sessió. I 24 h després de la teva sessió has de tenir en compte alguns conceptes:

No et pots aplicar cosmètics amb alcohol

Has d’evitar els banys a la piscina, al mar i a les saunes; no pots fer esport en excés.

El teu tècnic làser t'assessorarà sobre com has de rasurar-te i preparar la pell per la teva propera sessió.

 

Quantes sessions es necessiten per a eliminar el pèl?

Depèn de molts factors, per això el millor és que acudiu al nostre centre i puguem valorar el vostre pèl i la vostra pell.

image.png
bottom of page