La meva princesa 

ANNA MENDIETA · Veterinària - Col. GI-891

“La meva princesa”, així ha acomiadat la Sandra a la Lia, que ens va deixar el passat dia 15 d'octubre. 

La Lia va ser la meva primera hipoglucèmia d'urgència quan jo tot just començava a treballar. La recordo perfectament perquè, com tota persona que comença i es troba sola havent de decidir què fer, estava nerviosa. Bé, estàvem nervioses, perquè la Lia era la primera gossa que tenia la Sandra per si mateixa i és que, tant ella com jo, érem molt joves. Aquell dia va anar tot molt bé i la Lia ha sigut una gossa extraordinària durant tota la seva vida fins el passat dia 15 d’octubre, que 10 anys després, el seu cor fet malbé va decidir parar-se. 

La veritat és que no sabem la companyia que fan fins que marxen, però jo sé que ha sigut la teva millor companya tots aquests anys. Ella sempre hi era, en els bons moments i també en els dolents. T'escoltava i segur que sabia secrets que ningú més deu saber. Pot semblar estrany per algú que no tingui mascota però sé que molta gent es pot sentir identificada en això que dic. Les mascotes poden arribar a ser el tot d'algú. 
Saps què Sandra? Tu la recordaràs tota la vida però jo també, perquè aquell dia em va posar a prova i me'n vaig sortir. Com tantes altres 
vegades, és veritat, però les primeres sempre marquen. Vindran noves èpoques i estaràs bé, tot i que la Lia sempre serà la Lia, i no passa res, està bé que així sigui. 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h