top of page

La música catalana com mai l'havies vist: els retrats de Jordi Magrià amb el seu boli Bic

REDACCIÓ AMIC

L'artista Jordi Magrià ha col·laborat cedint alguns dels seus dibuixos a la primera edició dels Premis AMIC-Tresdeu, als creadors de contingut en català.

T'imagines escoltar “L'home dibuixat” de Jaume Sisa mentre a la teva pantalla es va dibuixant la seva cara? És una sensació quasi màgica que es repeteix al llarg de la vuitantena de pàgines del llibre que ha publicat Jordi Magrià, l'artista conegut com a Bicman, pels seus dibuixos fets amb un boli Bic.

 

«L'home dibuixat» s'ha pogut editar gràcies a les aportacions fetes per micromecenatge i té vida pròpia, ja que pots trobar codis QR on escoltar cançons de diferents artistes catalans que van des de Guillermina Motta a Julieta, veure com Bicman fa els retrats i fins i tot, crear la teva llista de reproducció per escoltar música.

Com diu Jordi Magrià, “els divulgadors de la cultura en català mereixen tot el nostre suport”. Ara en Bicman s'endinsa en el món dels creadors de contingut en català i s'ha convertit en un col·laborador dels Premis AMIC-Tresdeu, cedint alguna de les seves creacions.

image.png
image.png
image.png
bottom of page