La Hipnosi

DAVID CORTÉS MUÑOZ · Hipnotista de creixement personal

En aquest article m'agradaria aclarir alguns dubtes recurrents que més d'una vegada m'han fet alguns clients i persones que no coneixen el que és la hipnosi. Aquests són alguns dels dubtes.

Que se sent en estar hipnotitzat?

La sensació és d'estar relaxat, com estar endormiscat. En tot moment som conscients del que passa al nostre voltant, però la sensació del temps es pot distorsionar. Pot passar que estiguem una hora en estat hipnòtic i que ens semblin 10 minuts.

Que pot fer la hipnosi de creixement personal?

La hipnosi de creixement personal serveix per tenir autocontrol mental, mètodes de relaxació, regressions, superar mals hàbits.

Em puc quedar ximple?

No. La hipnosi no té cap perill. És més, la hipnosi s'utilitza per a potenciar les capacitats mentals del client. Es pot potenciar la concentració, la memòria, la creativitat, la capacitat de raonament, etc


L'hipnotitzat està en poder de l'hipnotitzador?

No, l'hipnotitzat no està sota cap poder. El client és sempre conscient del que està succeint i qualsevol ordre que s'imparteixi contra la seva moral la rebutja sortint de l'estat hipnòtic.

La hipnosi només té efectes en la ment?

No,  la hipnosi també té efectes físics demostrats com són: els canvis de temperatura corporal, de tensió arterial, modificacions en el sistema endocrí, millora en el sistema immunològic, canvis en l'activitat elèctrica cerebral, canvis en la resistència elèctrica a la pell,...

Perquè t'agrada la hipnosi?

M'agrada la hipnosi perquè és un mètode eficaç de fer creixement personal. M'agrada veure com els meus clients quan acaben la hipnosi són uns altres, han tingut un canvi per superar-se a si mateixos. Aquestes coses que semblen màgia però no ho són, fan que m'apassioni aquesta tècnica i que canvia per a bé la vida a tantes persones.

ggfgfh.PNG