La Casa dels Pantalons,

més de mig segle al món de la moda

REDACCIÓ AINA GALCERÁN · Fotografies: LA CASA DELS PANTALONS

La Casa de Pantalons està de celebració. Què s'ha fet i què teniu previst fer per celebrar el mig segle al món de la moda?

Durantel 2020 vam decorar la façana i l'interior de la botiga amb unes figures de la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal, vam actualitzar el nostre logotip i vam fer una campanya en la qual regalàvem una tassa commemorativa als nostres clients. Aquest 2021 ens agradaria tancar el 50è aniversari amb una acció especial que tenim pensada per executar durant la primavera però encara no sabem si podrem portar-la a terme per les restriccions de la Covid-19.

Quan Robert Martí, el 10 d'octubre de 1970, va obrir les portes de La Casa dels Pantalons, quina era la seva visió de negoci?

Ho va plantejar a partir de tres premisses: una alta especialització, en aquest cas en pantalons, preus molt competitius i oferir el millor servei possible.

Albert Gómez Propietari de La Casa dels Pantalons

Actualment, què conserva La Casa dels Pantalons del llegat que va deixar Robert Martí?

Mantenim la fórmula original. Continuem essent una botiga especialitzada, amb una àmplia oferta de models i marques de pantalons, oferim preus competitius, com el 10% de descompte permanent o amb campanyes més agressives com el 2x1. També continuem oferint el servei de confecció, gratuït i al moment, pels nostres clients.

Quina ha sigut l'evolució comercial des dels inicis fins ara?

D'una banda, hem hagut d'ampliar la gamma de productes amb una major presència de parts de dalt (camises, samarretes, jerseis, dessuadores...) i de complements. El client, quan ve, vol poder triar altres tipologies de productes, no només pantalons, i que la proposta sigui molt variada. D'altra banda, el món de la moda i del texà ha canviat molt, oferint cada vegada més patronatges i models diferents per trobar el que millor encaixa en cada perfil de client. Abans amb uns 3 o 4 models podies cobrir-ho tot... Ara en necessites molt més. Això suposa tenir disponibles moltes més opcions.

Quines són les marques principals que es poden trobar al vostre establiment?

Tenim grans marques de sempre del món del texà com Levi's, Lee, Wrangler, Lois, etc., i de noves de referència mundial com Dockers, Only, Jack & Jones, Petrol o Blend.

Al lloc web lacasadelspantalons.cat podem trobar els mateixos productes que a la botiga física?

A internet hi tenim pràcticament els mateixos productes que tenim a la botiga física. Amb temps, esperem poder tenir-los tots disponibles per la compra digital també.

Partint de la vostra experiència en la venda digital, recomanaríeu a altres comerços locals que fessin el pas per estar presents també al comerç electrònic?

Això depèn molt de la tipologia de negoci. Més que estar presents en el comerç electrònic en concret, recomanaria que fessin una aposta decidida pel món digital i, més concretament, per les xarxes socials.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h