top of page

Kim Barbers, experiència i actualitat

REDACCIÓ MAR MOLERO DOLZ · Filòloga i periodista literària · Fotografia: Kim Barbers

Com va començar Kim Barbers?

El meu pare va començar treballant d'aprenent en una perruqueria de senyores, fins que va descobrir que el que de veritat li agradava era la barberia. Va obrir el local fa trenta-dos anys amb el nom de Perruqueria de Senyors Kim, i el 2017 la va ampliar amb el nou nom de Kim Barbers, on jo m'hi vaig afegir. Així podem oferir la seva experiència i la meva actualitat. Sempre deixem triar als clients a quina cadira volen seure, ja que s'uneixen dos ambients, on la fusió de la barberia de sempre i la més actual ho fan molt a

4.PNG

Què va canviar quan hi vas entrar tu? Actualment hi treballem tots dos colze a colze, donant el millor de tots dos. Però quan hi vaig arribar vaig donar-hi un toc actual i més modern, oferint les tendències d'avui dia.

 

Una perruqueria o barberia és un lloc on passen moltes coses? El meu pare m'explica que quan els clients se sinceren i t'expliquen coses molt personals sempre has de guardar el secret, i és l'èxit perquè els clients confiïn en tu. A vegades, i sempre sense dir el nom, m'explica anècdotes que em deixen bocabadat. Els clients que venen poden ser molt variats. Sempre amb respecte i bon humor enfilem el dia a dia.Tenim un client que ens diu: arribo trist i surto content, a més de tallar-me el cabell com jo vull em feu de psicòleg!

 

Quins serveis oferiu?

Oferim des de tall a tisora clàssic a degradats, arranjaments de barba i afaitats, això sí, posanthi moltes ganes, tal com diu el meu pare, tenim la gran sort que ens apassiona la nostra feina.

 

Com veus el món de la barberia? És un negoci amb futur?

Ja fa uns anys que la barberia està de moda, els degradats i barbes fan que això sigui així, tot i que la gran quantitat de noves barberies obertes al poble amb serveis a preus molt baixos i en horaris d'obertura en dies festius ens ho està posant un pèl més difícil als barbers del poble que ens ajustem als mateixos preus i horaris. El futur el veig bé, quan fas un ofici posant-hi el

5.PNG
bottom of page