Justo Molinero

REDACCIÓ AINA GALCERÁN · Fotografies: José Irún (Justo Molinero) i Fran Barcia (les de escena)

Locutor de ràdio i membre de la companyia de teatre Los Descastaos

De Radio TeleTaxi als escenaris. Com va sorgir Los Descastaos?

D'una forma molt senzilla i natural. Estàvem a casa de l'amic Antoñito, que és molt “teatrer” i vam començar a plantejar-nos el fet de crear una companyia de teatre. A tots ens va fer molta il·lusió i vam començar a buscar temes. Així és com va sorgir aquesta idea esbojarrada que es va acabar fent realitat.

Qui són els integrants de la companyia que ha reunit Justo Molinero?

Los Descastaos la formen amics, companys de Radio TeleTaxi i familiars, en concret la meva cunyada Rosa i la meva dona Montse, l’Antoñito i la seva dona, el meu company Robert Espada, en Manolo el “Calatravín”; en Manolo Zafra, guitarrista i la meva amiga Loli Cuenca. “La tercera juventud” és una obra on la diversió està assegurada.

“La tercera juventud” és una obra on la diversió està assegurada. A quin tipus de públic està dirigida?

Es tracta d'una obra que està dirigida a tots els públics. A les nostres actuacions pot venir-hi tothom, amb la garantia que s'ho passaran molt i molt bé.

Com ens sorprendrà la nova comèdia de José Cedena?

Podreu descobrir una residència on els residents no són de la tercera edat... estan vivint la seva tercera joventut. Veureu a Justo Molinero com a presentador d'un programa de televisió on pretén fer parelles amb uns convidats molt peculiars, i també, com un metge ha de sentir tota classe de barbaritats d'una parella que no aconsegueix tenir fills.

Què ha significat per a vosaltres aquest retorn als escenaris?

Hem pogut comprovar de primera mà que el teatre enganxa i un cop comences no ho pots deixar. Com he comentat abans, el projecte de Los Descastaos el vam començar amb molta il·lusió i s'ha acabat convertint en un producte de tots amb el qual la gent riu i s'ho passa genial amb nosaltres. Tot i això, les obligacions de cada integrant de la companyia va fer que haguéssim d'abaixar el teló i reposar dels escenaris. Ara, hem tornat amb les piles carregades amb “La tercera juventud”.

Després de les primeres sessions, quina és la reacció del públic?

Els espectadors s'ho passen molt bé. A més a més, tenen la possibilitat de poder-nos saludar que, tot i escoltar-nos cada dia, no ens coneixen en persona. És una forma d'apropar-nos al nostre públic.

Amb tanta expectació per part dels espectadors, quins pobles i ciutats recorrereu?

On es poden adquirir les entrades? Anirem pels principals teatres i auditoris de Catalunya, gairebé cinquanta en total. Les entrades es poden adquirir a les oficines de Correus i a www.entradasteletaxi.com. El dissabte 15 de febrer, serem a Palafrugell i les podreu trobar també al Teatre Municipal, al carrer de Santa Margarida, 1.

Teniu en ment més projectes? O amb “La tercera juventud” abaixeu definitivament el teló?

Tenim pensats altres projectes que no sabem si durem a terme. Després de l'estiu, valorarem si tornem i preparem un nou espectacle. En aquest moment estem molt satisfets de la feina feta, ja que estem apropant al teatre gent que no hi havia anat mai.

 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h