Juguem?

JORDI, ANTÒNIA I MANEL · Gerents de SocArrel Psicologia

Que l'infant aprèn mitjançant el joc, és una afirmació coneguda per quasi bé tots nosaltres, i de forma molt especial per totes aquelles persones que treballem amb infants i joves.

El joc, més tota la vessant creativa que aquest comporta, permet trobar al l’infant respostes a les preguntes que apareixen en relació a un mateix, amb els altres i amb la resta del món.

 

A teràpia sabem, molt bé, que el joc és una eina imprescindible per fer l’acompanyament psicòlogic. Ja sigui en la fase d’avaluació o al llarg de la intervenció mateixa. L’ús del joc en la sala de teràpia esdevé una tècnica exploratòria i reparadora.

2.PNG

A través del joc terapèutic:

L’infant expressa allò que li provoca malestar, tristesa, por, angoixa o incertesa.

Aprèn a processar els seus estats d’ ànim i regularlos trobant estratègies per entomar el problema de forma proactiva.

Pot accedir al seu món intern i projectar-lo, i alhora facilita al psicòleg l’abordatge i la comprensió de les seves vivències i experiències.

 

L’infant expressa allò que li provoca malestar, tristesa, por, angoixa o incertesa. Aprèn a processar els seus estats d’ ànim i regularlos trobant estratègies per entomar el problema de forma proactiva. Pot accedir al seu món intern i projectar-lo, i alhora facilita al psicòleg l’abordatge i la comprensió de les seves vivències i experiències..

 

El joc amb els petits i joves de la casa,

millora l’ AUTOCONEIXEMENT

els fa més RESILIENTS

augmenta l’ AUTOESTIMA

afavoreix la RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

I permet, quelcom fonamental, l’establiment D’UN VINCLE SEGUR

 

Per tot això, us convidem a REGALAR TEMPS DE JOC als vostres menors. Aprofitem que tenim les Festes de Nadal a tocar per oferir-los espais de temps per jugar sols, temps per jugar acompanyats ja sigui amb joc lliure o normatiu.

 

I recordeu, un dels millors jocs per els infants és el temps compartit amb vosaltres!​​

3.PNG
4.PNG