top of page

Entrevista a· JUAN ARIZA
Gerent del Club de Tennis Palafrugell, La Granota

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN · FOTOGRAFIES CLUB DE TENNIS PALAFRUGELL, LA GRANOTA

Un club històric renovat per recuperar la vida tenística i social a Palafrugell

image.png

Quina és la història i la trajectòria del club?

El Club Tennis Palafrugell és el segon club més antic de Catalunya, després del de Banyoles. La història del Club es remunta al 1942, quan la família Marcó, juntament amb altra gent del poble, aficionats al tennis, van impulsar la creació del Club Tennis Palafrugell i la construcció de la primera pista, situada al barri de La Punxa. El 1968, es van construir les que són ara les actuals instal·lacions al barri de La Granota, que li dona el seu nom popular. Aquest canvi d'ubicació va coincidir amb una gran fita, en ser el primer Club campió provincial de la història. El 1973, era l'únic amb 2 equips en el Grup Or de tota la província. Durant aquests anys, el Club va anar a jugar a les pistes del Real Club Tennis Barcelona i també va rebre la visita d'aquest i d'altres Clubs de referència de Catalunya.També va destacar per la celebració, durant uns anys, de les 24 hores de tennis, festa molt popular entre els palafrugellencs i palafrugellenques. Són molts els esdeveniments que ha viscut durant els més de 80 anys d'història.

image.png

Què diferencia el Tennis Palafrugell de la resta de clubs de la zona?

El Club va canviar de direcció el 2020. En aquell moment, es van renovar les instal·lacions i, fins avui dia, s'ha estat treballant perquè torni a tenir la vida tenística i social que la gent de Palafrugell necessitava. Hem enfocat les activitats no només a jugadors, sinó també a famílies que vulguin venir a passar una estona agradable, gaudint de l'espai.

 

Quines instal·lacions podem trobar al vostre centre esportiu? Quins són els horaris d'ús?

El nostre horari és de 8 a 22 h (de 9 a 21 h a l'hivern).Tenim 3 pistes de terra batuda i 2 pistes de pàdel. Ara, estem treballant en 2 pistes més de pàdel, per ampliar l'oferta,que esperem poder inaugurar per Sant Joan. També tenim l'Espai Bar,

image.png
image.png

Com es gestionen les reserves de les pistes?

La nostra recepció és el centre més actiu del Club. Des d'allà s'organitzen les activitats, es gestionen les reserves, partits, tornejos, etc. Però també es poden fer reserves i consultar la disponibilitat de les instal·lacions a través de l'aplicació Playtomic.

Quin tipus de classes i entrenaments oferiu?

Oferim classes particulars per a diferents edats i nivells. Tenim la sort de comptar amb un gran equip de monitors. Els nostres monitors són antics jugadors de competició i jugadors en actiu que donen un extra de qualitat a les classes.

Quins tornejos i competicions organitzeu des del club? Qui pot participar-hi?

Durant l'any, organitzem tota mena de tornejos per aquells que volen jugar i passar una bona estona. L'activitat és l'excusa per organitzar diades obertes a tothom i fer poble. Des del Club, també treballem per ajudar a diferents organitzacions, amb jornades solidàries per Sant Joan de Déu, Oncolliga, Tirita Clown de l'Hospital de Palamós, entre altres.

A més de l'equipament esportiu, també oferiu altres serveis complementaris. Quins són?

Al Tennis Palafrugell, no només treballem en el vessant esportiu del tennis, sinó que també oferim diverses activitats per a nens. A més de l'escola de tennis, organitzem un casal d'estiu, un casal de Setmana Santa i un casal de Nadal. Pel que fa al vessant social, organitzem festes d'aniversari per a persones de totes les edats i, fins i tot, el passat mes de maig vam acollir la celebració del casament d'una parella de socis que ens va fer especial il·lusió.

image.png

Avgda. Espanya, 194 · Palafrugell www.tennispalafrugell.com @tennispalafrugell

bottom of page