top of page

Entrevista a JOSEP AMETLLER · Ametller Origen

REDACCIÓ AMETLLER ORIGEN · Fotografia: Ametller Origen

REDACCIÓ AMETLLER ORIGEN · Fotografia: Ametller Origen

Amb l'obertura de la primera botiga a La Bisbal, Ametller Origen reforça la seva presència a la província de Girona. Per què heu apostat per La Bisbal?

Com a capital del Baix Empordà, la Bisbal és un punt geogràfic molt important, a més de ser una ciutat amb una gran tradició comercial, sobretot en l'àmbit de la ceràmica, i cultural. Amb aquesta nova obertura, la sisena a la província de Girona, tenim l'objectiu de seguir estenent el nostre propòsit de promoure un estil de vida saludable i sostenible facilitant l'accés a una alimentació més saludable, plaent i neta.

Quines són les característiques del nou establiment?

El nou establiment, que està ubicat al carrer de l'Aigüeta, 208, es troba a l'eix comercial de la ciutat i té el format stand-alone amb pàrquing propi i gratuït per als nostres clients. La botiga, que obrirà les portes el pròxim 15 de desembre, ofereix una gran oferta de productes frescos (fruites, verdures i hortalisses) que són el nostre core business, així com productes secs, refrigerats i precuinats de qualitat, entre els quals destaca la carnisseria al tall Darder i el forn de pa Casa Moner. De nou, i com hem fet en altres botigues, continuem amb l'estratègia comercial d'apostar per socis locals de la zona.

2.png

Amb aquest establiment ens volem convertir en un pol d'atracció per a tots els baixempordanesos que basen la seva alimentació en productes frescos i oferir-los un nou espai on poder fer la compra completa

Ametller Origen aposta per l'alimentació saludable i la sostenibilitat. En què consisteix el moviment Fem Camí?

Com a companyia compromesa amb la sostenibilitat, des dels nostres inicis, ara fa vint anys, impulsem accions de millora en l'àmbit de la salut i la sostenibilitat, que nosaltres anomenem Com a companyia compromesa amb la sostenibilitat, des dels nostres inicis, ara fa vint anys, impulsem accions de millora en l'àmbit de la salut i la sostenibilitat, que nosaltres anomenem.

Quines són les principals fites que heu aconseguit?

Tenim un repte ambiciós i és que estem fent camí cap a la neutralitat d'emissions de CO2 abans de l'any 2027, vint-i-tres anys abans dels objectius aprovats en l'Acord de París i només en l'última dècada hem reduït un 31% les emissions directes de carboni i altres gasos d'efecte hivernacle (GEH) en el negoci de la distribució. Per aconseguir-ho, entre altres accions, apostem per l'agricultura sostenible per reduir la petjada de CO2 dels conreus, el maneig sostenible de les plagues i la preservació de la biodiversitat. Tanmateix, lluitem contra el malbaratament alimentari amb la donació a entitats socials de productes frescos i carnis amb data de caducitat pròxima i oferint productes amb descomptes i salvant packs amb Too Good To Go. Altres fites que hem aconseguit aquest any són l'assoliment dels objectius del PLA NAOS respecte al contingut de sal, sucre i greixos dels productes de marca pròpia adherits al pla i la certificació de tota la nostra carn envasada amb el segell Welfair de Benestar Animal.

1.png
bottom of page