top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

1a Edició de les Jornades Gastronòmiques a L'escola d'Hostaleria i Turisme de Palafrugell

El departament d'Hostaleria, forneria i pastisseria va organitzar una primera edició de les Jornades Gastronòmiques dins l'Escola d'Hostaleria i Turisme de l'Institut Baix Empordà i als espais gastronòmics i d'interès externs del centre com: Gourmet Toni Izquierdo, Bar Muntanya de l'entitat Trampolí i Museu del suro.

ccc.PNG

Van participar a les jornades tots els alumnes de PFI d'Hostaleria, Cicles de grau mig de Cuina i Serveis en restauració també Cicle de grau mig de forneria i Pastisseria i els Cicles Superiors de Direcció de Cuina i Gestió d'Allotjaments turístics.

 

Tot l'alumnat va rebre formacions d'importants xefs de la comarca del Baix Empordà, productes de proximitat, cellers de les DO Conca de Barberà, DO Penedès i DO Pla de Bages. També van participar: Baristes, bartenders, importants empresaris i emprenedors del món de la forneria i pastisseria i altres empreses relacionades amb el món de l'hoteleria.

 

Volem agrair a totes elles i a tots ells el seu esforç per transmetre la seva vocació que fa engrescador i mereixedor de totes les professions que giren al voltant de l'hoteleria i el turisme.

bottom of page