Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €
C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons
Gastronomía
GUIA GASTRONÒMICA
1a Edició de les Jornades Gastronòmiques a L'escola d'Hostaleria i Turisme de Palafrugell
El departament d'Hostaleria, forneria i pastisseria va organitzar una primera edició de les Jornades Gastronòmiques dins l'Escola d'Hostaleria i Turisme de l'Institut Baix Empordà i als espais gastronòmics i d'interès externs del centre com: Gourmet Toni Izquierdo, Bar Muntanya de l'entitat Trampolí i Museu del suro.

Van participar a les jornades tots els alumnes de PFI d'Hostaleria, Cicles de grau mig de Cuina i Serveis en restauració també Cicle de grau mig de forneria i Pastisseria i els Cicles Superiors de Direcció de Cuina i Gestió d'Allotjaments turístics.
Tot l'alumnat va rebre formacions d'importants xefs de la comarca del Baix Empordà, productes de proximitat, cellers de les DO Conca de Barberà, DO Penedès i DO Pla de Bages. També van participar: Baristes, bartenders, importants empresaris i emprenedors del món de la forneria i pastisseria i altres empreses relacionades amb el món de l'hoteleria.
Volem agrair a totes elles i a tots ells el seu esforç per transmetre la seva vocació que fa engrescador i mereixedor de totes les professions que giren al voltant de l'hoteleria i el turisme.