Ja estem treballant per la campanya de Nadal!

14.png

REDACCIÓ OOHX!GEN

S’acosta una nova edició de la campanya de Nadal que com bé sabem és el plat fort d’Oohx!gen.

Enguany Oohx!gen organitzarà la seva quarta campanya del Nadal a Palafrugell i l’experiència ens diu que és la campanya que demana més recursos econòmics i humans, requereix un esforç molt gran a tot l’equip, moltes hores de treball i una molt bona organització per tal d’assegurar l’èxit de la mateixa.

 

Ja hi estem treballant des de fa unes setmanes, perfilant detalls i aportant idees, ja que aquesta campanya es presentarà amb alguna novetat per tal de dinamitzar la campanya i aportar alguna novetat que pugui generar interès.

Un dels objectius marcats sempre en la campanya de Nadal és la de generar il·lusió i diversió al vilatà i visitant de Palafrugell, però sempre buscant el retorn als nostres associats, incentivant la compra en els negocis de proximitat i aconseguir que els comerços i negocis de la nostra vila se sentin recompensats per la inversió que requereix la campanya.

 

L’any passat Oohx!gen va regalar a un sol guanyador 10.000 € que van retornar als nostres negocis, aquest any reformularem la campanya, aportarem novetats, però destinarem els mateixos recursos esperant que sigui tot un èxit i poc a poc es converteixi en una de les campanyes de Nadal referents a la nostra comarca. Aquest Nadal més que mai, torna el Nadal a Palafrugell! En breu sabreu més.