Entrem en plena primavera! 

JOAN MONTES · Tècnic professional de jardineria

Ara ja toca posar a punt el jardí, la terrassa o l’interior de casa vostra. Podeu donar un toc de color amb tota mena de flor primaveral com margarides, dimorfoteques, dipladènies, rosers, begònies, etc. Teniu una gran varietat per escollir de tots colors i mides.

Heu de tenir present quina exposició de sol tindrà cada varietat de planta, la freqüència de reg que li convé més i quines precaucions heu de tenir a l'hora d'abonar o fer un tractament amb productes fitosanitaris. No patiu que si no ho veieu clar, sempre us podem ajudar.


Per als qui us agradi guardar un racó per fer una mica d'hort, trobareu gran varietat de planter de tota mena: tomates, pebrots, albergínies, meló, síndria, pastanaga, cacauets i tot el que us pugueu imaginar.

 

Moltes plagues d'insectes com el pugó, la mosca blanca o les cotxinilles que malmeten la planta. També són freqüents les malalties causades per fongs com la roya, l’oídi o taques vàries a les fulles, igual que abonyegadures a les fulles d'alguns fruiters. Tot això té remei amb productes fitosanitaris llestos per aplicar, us podem aconsellar segons cada cas. No us preocupeu pel medi ambient, actualment tenim solucions ecològiques, no patiu per consumir productes no desitjats aplicats a les hortalisses. Visiteu-nos i us orientarem.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h