Habitatge

Set cadires de disseny famoses

Aquestes són algunes de les cadires d'autor més conegudes en el món del disseny.

Bé, ja estem a la primavera, i amb ella arriba la calor, les ganes de sortir, de passejar-nos i de banyar-nos.

Doncs parlem de banyar-nos i de les nostres piscines. Si no la vàrem hivernar, indiscutiblement ara estaran fetes malbé, i el més assenyat seria treure l'aigua, netejar molt bé les parets, els accessoris i tornar a omplir-la. 

Les pèrgoles d'alumini

Les pèrgoles d'alumini són una de les millors opcions per separar ambients al jardí.

Millorar l'aspecte del balcó

Anem a veure com podem aprofitar l'espai del que disposem al nostre balcó per crear una zona agradable, afegint alguns mobles i algunes plantes. 

Mampares decoratives

La mampara ha deixat, a poc a poc, de ser un element purament pràctic per començar a ser un accessori decoratiu més del bany.

Creeu mobles infantils bonics

Moltes vegades, la nostra major preocupació quan volem realitzar un canvi a les habitacions infantils és l'escàs pressupost. Però, no és necessari canviar completament un joc de dormitori ni gastar molt en mobles nous.

1a edició del Concurs de disseny premi “Creixell”

El passat 19 d'octubre es va fer la l’entrega del premi al concurs de disseny premi “Creixell” a les instal·lacions que té Creixell a Palafrugell.

Decorar amb sanefes

Voleu aportar un nou estil a la vostra llar, però no voleu gastar massa diners i tampoc fer massa obres a casa?

Evitar els errors en pintar una habitació

Un dels principals errors que es comet quan es pinta alguna habitació, és no protegir adequadament els mobles i objectes que hi ha a l'entorn.

Plantes

Les plantes són un dels elements decoratius per excel·lència a la majoria de les llars. 
Us agradaria decorar amb plantes, però no teniu temps per preocupar-vos de les cures que exigeixen? En aquest cas, les plantes artificials són la millor opció per a vosaltres.

Mudances: opcions d'embalatge

Si heu decidit canviar de domicili o aneu a traslladar el vostre negoci i opteu per realitzar la mudança vosaltres, us expliquem quines opcions teniu per empaquetar els objectes personals.

Distingir les catifes perses

La matèries primeres utilitzades per a la confecció de catifes perses són la llana, la seda i el cotó. La llana i la seda s'utilitzen sobretot per al vellut de la catifa, i rarament en l'ordit i la trama, que normalment són de cotó. La llana d'ovella i de xai és molt preuada, en particular la de fibra llarga.

Netejar la pantalla del televisor

Algunes taques de la pantalla del televisor són més difícils d'eliminar que d'altres. Per això us expliquem alguns trucs.

Canviar la mànega de la dutxa

Tasques aparentment senzilles com substituir la vella mànega de la dutxa per una altra de nova, no hauria de suposar una gran complicació. Però moltes vegades així és.

A cada habitació el seu color

Bany: es recomanen els tons blaus, verds o turqueses, ja que són molt relaxants. Els colors rosa o groc aporten un ambient molt creatiu en contacte amb l'aigua. 

Panells de tela per decorar

La decoració de les parets té múltiples possibilitats, podem utilitzar paper tapís, quadres, vinils decorats, fotografies, pintura, entre d'altres, però una opció econòmica i original són els panells de tela.

Com il·luminar un ambient sense finestres

Si voleu il·luminar espais sense finestres, com és el cas dels soterranis, ho podem fer utilitzant colors vius. Els colors clars donen un aire més brillant a l'ambient. 

1a edició del Concurs de Disseny dels premis Creixell

Materials Creixell i l'Escola d'Art Superior de disseny d'Olot, signen un acord de col·laboració, per crear els premis “Creixell”. Un concurs dirigit a exestudiants i estudiants del darrer curs de disseny d'Interiors de l'escola d'Art d'Olot.

L'elecció de la roba blanca

Llençols i tovalloles tenen en comú que són una part de la roba de la llar que està en contacte amb la nostra pell de manera diària.

Decoració de l'armari

Quan parlem de la decoració de l'armari cal tenir en compte que s'ha d'adaptar el moble a l'espai i a la necessitat i no a l'inrevés. És important abans de comprar un armari conèixer el seu ús.

Llar segura per als infants

Sovint són freqüents els accidents dins la llar, sobretot amb nens petits que els agrada explorar-ho tot. Per això hem de tenir certes precaucions per garantir la seguretat dels infants.

El mosaic per al bany o la cuina

Voleu saber quin és el mosaic de moda per al vostre bany o cuina i com aplicar-lo? Són les rajoles clàssiques de tota la vida, les blanques, però s'utilitzen de manera diferent, si abans es feia l'impossible perquè la junta no es veiés, ara s'accentua al màxim, amb
un color fosc.

La seguretat de la llar a les teves mans

S'ha d'instal·lar i utilitzar d'acord amb les instruccions de l'instal·lador i en un lloc de difícil accés. Comproveu que l'empresa instal·ladora compleix tots els requisits legals.
Cal que estigui connectada a una central receptora d'alarmes. Aquesta s'encarregarà de verificar els senyals rebuts i, si s'escau,
avisarà la policia.

Decoració de terrasses

Si vivim en un edifici de pisos en què al màxim a què podem aspirar per sentir-nos a l'exterior és a una terrassa, convé que aquesta estigui totalment preparada per als moments en els quals l'haguem d'utilitzar.

Llocs on instal·lar la rentadora

Hi ha llocs en els quals és més adequat instal·lar una rentadora. Us donem algunes claus que us ajudaran en aquesta tasca.

Les Mosquiteres, imprescindibles a l’estiu.

Protegir la teva casa dels incòmodes insectes és una de les qüestions fonamentals per aconseguir un major benestar dins de casa, sobretot a l'estiu.

Reformar el bany i la cuina. Un projecte clau.

Sovint quan ens plantegem  una reforma no sabem ni per on començar, ens comprem revistes de decoració que omplim de post-it i anotacions o ens passem hores cercant per internet tot  buscant idees i informació

Pintura antiverdet

En determinats ambients i espais de la llar és difícil desfer-se de les taques d’humitat. En aquest cas, no us perdeu els nostres consells per eliminar taques d’humitat utilitzant pintura antiverdet

Please reload

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h