HOTEL SANT ROC

REDACCIÓ: El Nou - · Fotografies: HOTEL SANT ROC

L'hotel Sant Roc renova el seu espai interior, el qual es fa versàtil i movible per adequar-lo a cada circumstància, on els permet oferir als seus clients una estada molt més acollidora i agradable. En obrir el nou espai, on s'inclou la part de cafeteria i esmorzars, en un moment donat es pot convertir en una petita sala de jocs per als nens, un espai de relaxació per llegir o bé, per veure un bon partit de futbol.

Però la zona que tots gaudeixen més, tant visitants com treballadors, és el saló diàfan que ha proporcionat un espai lluminós i molt més ampli, des d’on es pot gaudir d'una visibilitat molt més àmplia de cares al jardí. El client pot veure en tot moment l'espai interior i el treballador pot controlar amb una sola mirada com estan les taules per donar-los servei al moment. També les comandes de Take away resulten molt més fàcils de recollir.

 

Aquesta obra ha estat ideada pels germans Hallé que feia temps valoraven el canvi. Aquest hivern doncs, amb l’ajuda de l'arquitecta i amiga de la família Anna Sabrià, han portat a terme l’execució. Un espai acollidor per gaudir d'un bon àpat, tot contemplant el mar i la vila marinera de Calella de Palafrugell.

 

Vine i gaudeix del teu moment a l’Hotel Sant Roc!!

Tel. 972 61 42 50

Plaça Atlàntic, 2 ·

Calella de Palafrugell

www.santroc.com

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h