Gràcies Vero!

14.png

REDACCIÓ OOHX!GEN

Oohx!gen té nom i cognoms, es diu Verònica Serralvo

Si Oohx!gen és on és, si Oohx!gen ha crescut com ha crescut, és gràcies a ella, sí, a ella, i ella es diu Verònica Serralvo, cert, amb un equip al darrere que sent i creu en aquest projecte com si fos seu, però ella és la peça fonamental d’aquest projecte, és qui fa rodar aquest engranatge dia a dia, sense pausa. Una dona dinàmica, proactiva i enèrgica que encomana el seu entusiasme a l’equip i als nostres associats.

Si hi ha una decisió que Oohx!gen ha près amb molt d’encert durant aquests quatre anys, és, de ben segur, escollir-la a ella per liderar un projecte que requeria un esforç immens i que demanava una entrega absoluta. No era fàcil trobar un perfil que complís tot allò que requeria representar la gerència de l’associació en un moment complicat, però vam encertar, des del primer moment vam veure que reunia aquelles condicions que buscàvem i vam apostar-hi.

17.png

Ens vam deixar portar per les sensacions, perquè el més important a la vida en qualsevol dels seus àmbits és l’actitud, amb actitud tot es pot assolir, valorem doncs a les persones per la seva actitud i no tant per les seves aptituds, ja que aquestes s’aprenen, l’actitud es té o no és té, no es pot aprendre.

 

Aquell dia de març de 2019 la Verònica ja ens va mostrar la seva actitud, les seves ganes d’enfrentar-se al repte, un gran repte del qual ha sortit exitosa. Ara el projecte és seu, és nostre, som un equip, no en tingueu dubte que farà tot el possible per seguir fent-lo crèixer i per fer sentir importants i valorats a cadascun dels nostres associats

"Sempre recordarem aquell dia de l’entrevista, no vam dubtar ni un moment, la seva actitud i la seva il·lusió ens va captivar." - SUSANNA CASADEMONT I DAVID FONT

La Verònica actua com a gerent dinamitzadora de l’associació, fent-se càrrec de totes aquelles funcions administratives i comercials que requereix el dia a dia, amb l’ajuda de la Fatna, la seva companya i nova incorporació que ha consolidat el treball d’aquest equip. La seva proactivitat fa que aporti molt de valor en els processos de treball intern de la junta, ella és la veu de l’associat/da, ella és qui coneix bé les necessitats del comerç i els diferents sectors.

 

Vero, en nom de tot el teu equip, en nom dels associats i col·laboradors d’Oohx!gen, et donem les gràcies per la teva entrega, pel teu saber fer, per la teva paciència, el teu dinamisme i la teva actitud, gràcies de tot cor. Tu ets Oohx!gen!