Forn de Pà Jordi

REDACCIÓ FORN DE PA JORDI

El nostre flequer, l'Emilio Lozano, de 52 anys, és la cara i el cap de l’obrador. Forma equip amb en Manuel Checa i l’Aitor Pérez. Flequer amb gran experiència en el món del pa, va iniciar-se amb 16 anys al Forn de pa Jordi al costat d’en Jordi Casellas on va aprendre els primers passos. Després de 30 anys ha tornat a casa nostra per dirigir tota la producció i a tot un equip.

Tot i els anys que han passat seguim amb el nostre sistema d'elaboració del pa, treballant amb forn de pedra, amb processos de llarga fermentació i amb massa mare per complir amb el nostre lema:

 

L'Emilio és un home molt implicat en la seva feina, autoexigent i amb un esperit de superació molt rellevant, res millor per al Forn de Pa Jordi.

 

 

Dia rere dia tot el nostre equip, format per la Núria Casadevall, la Rita Bueno, la Carmen Trigo, en Manuel Checa, l’Aitor Pérez, en Miquel Llora, l’Emilio Lozano i la Sònia Corominas Plaja, treballa per donar un bon servei i una qualitat molt alta en el pa i la bolleria

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h