FIMAG: La màgia!

El segon cap de setmana de juny es celebra a Torroella de Montgrí la vuitena edició del festival FIMAG. Una cita ineludible per a tots els amants de l'art de la màgia que arriba amb un cartell de luxe. 

A l'escenari principal (Espai Ter) el valencià Nuel Galán, jove deixeble del Mago Pop, hi estrenarà Hidden (divendres 7), el seu darrer espectacle que arriba carregat de projeccions en 3D i que pot ser un dels fenòmens de la temporada; el mediàtic Yunke hi porta Conjuro (diumenge 9), un muntatge amb il·lusions de gran format inèdites al nostre país. I la Gran Gala Internacional, amb doble sessió. El dissabte 8 continua essent un dels puntals de la fira. Enguany hi actuaran els mags Chris Torrente (França), Huang Zheng (Xina), Dani Polo (A Coruña) i G Alexander (País Valencià). 


FIMAG consolida la seva proposta transversal combinant els grans espectacles citats amb d'altres de mig format agrupats sota l'epígraf de Màgia 3 Estrelles com l'irreverent Alex Navarro, el guanyador del concurs Pura Magia Mag Edgard, el clàssic Miguel Ángel Gea o el mag Pere Rafart, que acaba de guanyar un segon premi al mundial FISM celebrat a Corea del nord.


La programació es completa encara amb les propostes de màgia de prop en espais singulars de la vila, amb aforaments molt limitats on l'espectador pot gaudir de la màgia a curta distància. Un itinerari d'espectacles de mentalisme, cartomàgia, monedes, màgia creativa amb mags com Gisell (Premi Nacional de màgia el 2017), Manu Llari (mag creatiu de Discovery Max), Magno, Fernando Figueras i Miquel Buj.

 

Enguany la fira engega un dia més aviat. I és que el dimecres s’ha programat una sessió divulgativa de màgia i matemàtiques per a alumnes de secundària. L’endemà, dijous, es fa la Gala Solidària, per a alumnes de centres d’educació especial. I divendres es celebra la segona Fira de Programadors de Màgia de Catalunya, amb la qual FIMAG està fent passos ferms per a convertir-se en un autèntic punt de referència per als professionals de la màgia.
 

Un dels components més significatius de FIMAG continua essent el carrer amb els espectacles oberts i gratuïts que converteixen Torroella de Montgrí en un autèntic punt de trobada per al món de la màgia. 
La vessant popular es completa amb tallers per als més petits, mercat màgic i espectacles de joves mags al Pati FIMAG.
 

 

 

Les entrades i abonaments per als espectacles de pagament es poden adquirir anticipadament a través del web www.fimag.cat No deixeu passar de llarg l’oportunitat perquè FIMAG és… La màgia!!!

fimag3.JPG
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h