top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Les espècies pesqueres palamosines van ser presents al Fòrum Gastronòmic Girona 2025

Amb aquest objectiu l'Espai del Peix va participar en aquesta nova edició del Fòrum amb la realització d'un showcooking, on es va presentar i elaborar receptes amb dues espècies pesqueres presents a la llotja palamosina, però poc conegudes pel públic en general.

Es tracta de Palomida (peix blau) i Escrita (peix blanc) que van ser protagonistes de l'espai de la Barra Gastronòmica, on el cuiner de l'Espai del Peix, Narcís Oliu, juntament amb l'ex pescador i tècnic del Museu de la Pesca, Martí Ramírez, varen presentar al públic assistent com i on es pesca aquesta tipologia de peixos, les seves diferències i qualitats organo lèptiques, així com alguna de les aplica cions que poden tenir a la cuina.

image.png

Contacta

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

17200 Palafrugell

645 803 295

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Dilluns a Divendres

9h - 14h

bottom of page