Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons

Gastronomía
GUIA GASTRONÒMICA
Les espècies pesqueres palamosines van ser presents al Fòrum Gastronòmic Girona 2025
Amb aquest objectiu l'Espai del Peix va participar en aquesta nova edició del Fòrum amb la realització d'un showcooking, on es va presentar i elaborar receptes amb dues espècies pesqueres presents a la llotja palamosina, però poc conegudes pel públic en general.
Es tracta de Palomida (peix blau) i Escrita (peix blanc) que van ser protagonistes de l'espai de la Barra Gastronòmica, on el cuiner de l'Espai del Peix, Narcís Oliu, juntament amb l'ex pescador i tècnic del Museu de la Pesca, Martí Ramírez, varen presentar al públic assistent com i on es pesca aquesta tipologia de peixos, les seves diferències i qualitats organo lèptiques, així com alguna de les aplica cions que poden tenir a la cuina.
