Estem preparats?

ANNA MENDIETA · Veterinària - Col. GI-891

«Anna, ara sí que després d'aquest ja no en vull cap més. Estic farta de patir». La Dolors ho deixa anar amb contundència a la consulta just després de patir una pèrdua molt important. Mesos després, entra a la clínica radiant de felicitat amb un cadell als braços. «És la Betty», ens diu sense poder amagar el somriure.

En canvi, els Srs. Reig surten de la consulta gairebé marcant el telèfon del criador. Uns quants dies després de perdre el seu estimat Yorkshire, també entren ben satisfets amb un cadell que ho ensuma tot, en Rocky.

 

Per què escric això? Perquè són dues maneres diferents de passar el dol, cap de les dues millor que l'altra. Cadascú passa el dol com pot, ni tan sols com vol passar-lo, sinó com pot. La Dolors ha necessitat esperar uns mesos abans d'adoptar la Betty mentre que els Srs. Reig fa temps que van decidir que no tardarien gens a tornar a tenir mascota perquè ho passaven fatal sense. Igual que la Rocío, que el mateix dia que perdia en Fil, adoptava una gata de Progat.

 

També hi haurà qui tardi anys i fins i tot hi haurà gent, que pel motiu que sigui, decidirà no tenir una altra mascota.

 

Ara bé, el que sí que és cert és que si agraden i es pot, s'han de tenir, passi el temps que passi, perquè els moments alegres sempre superen els tristos.

mendieta.PNG

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h