top of page

Candela Giménez - Estètica Gaia
Entrevista a ESTÈTICA GAIA

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Quin significat se li atribueix a Gaia? Quina relació té amb el Centre?

Gaia és el nom d'una deessa de la mitologia grega. En particular, Gaia és la deessa primordial, la deessa de la terra. Al Centre Gaia tractem els pacients mitjançant teràpies alternatives i utilitzem productes d'origen natural. Aquests factors van ser decisius en l'elecció del nom del Centre, ja que identifiquen el que fem.

 

Quins serveis ofereix Centre Gaia?

Centre Gaia ofereix diversos serveis relacionats amb el benestar, entre els quals es troben l'estètica avançada, els massatges, les teràpies, entre altres. Amb el temps, la Candela, propietària del Centre, es va anar especialitzant en quiromassatges, massatges relaxants, medicina tradicional xinesa, tractaments facials i corporals, etc. A la nostra pàgina web candelagimenez.com podreu trobar detallats cada un dels serveis així com la finalitat de cada tècnica.

 

Què et va portar a estudiar medicina tradicional xinesa?

La primera vegada que vaig sentir parlar de medicina tradicional xinesa tenia dinou anys. Estava estudiant quiromassatge i vaig conèixer un company que es dedicava a la medicina xinesa. Recordo anècdotes que ens explicava i sempre quedava perplexa escoltant les seves

1.PNG

experiències, en guardo un tendre record. Al cap d'uns anys, vaig ser tractada amb acupuntura i amb fitoteràpia xinesa, amb l'ús d'aquestes tècniques vaig poder apreciar una millora molt notable. En aquell moment, vaig haver de prendre una decisió important en l'àmbit personal i professional és per això que vaig decidir apostar per la medicina tradicional xinesa. Avui dia, exercint aquestes tècniques només desitjo poder ajudar tant com em van ajudar a mi.

 

En què consisteixen aquests mètodes terapèutics?

Són moltes les tècniques que engloba la medicina tradicional. Potser la més coneguda és l'acupuntura: la inserció de petites agulles en punts concrets per obtenir la reacció desitjada del cos. Altres tècniques no tan conegudes són la Moxibustio, Tui na, ventoses, Okyu, Sujok, electroacupuntura. Des del meu punt de vista, la fitoteràpia xinesa és un puntal en els tractaments per les fórmules de les plantes que poden ajudar a tonificar l'organisme, ajudar a agafar el son i, fins i tot, aportar-nos estabilitat emocional, sempre a través d'unes bones pautes i un bon diagnòstic.

 

Cada pacient és diferent. Realitzeu tractaments personalitzats per assolir l'equilibri de cada persona?

Sí rotund. Cada pacient és diferent així com les seves inquietuds. Des de la meva experiència i els coneixements adquirits al llarg de la meva carrera professional, els ajudo a escollir el millor tractament tenint en compte les seves patologies, els seus dubtes, les seves pors... No hi ha mai cap tractament igual. Quines són les patologies més habituals amb les quals treballes? El quiromassatge és el tractament més demandat, i també el més conegut. Contribueix a descontracturar la musculatura i persegueix l'objectiu del benestar. Per tractar el dolor muscular, la ciàtica, lumbàlgia o torticolis des del Centre recomanem l'acupuntura. Aquesta tècnica també s'utilitza en casos emocionals per tractar ansietat, bloquejos o nervis.

bottom of page