Especial Nada

REDACCIÓ AMIC

Per Nadal és quan més cura es té en la decoració de la taula. La combinació de convidats a casa i l'esperit nadalenc, provoca que ens esforcem en l'aspecte estètic del sopar, a més del seu contingut.

És l'època en què traiem la millor vaixella, els tovallons de tela i les copes de cava i vi. Tot i això, segons la quantitat de gent que siguem a l'àpat hem de valorar si no caldria sacrificar una mica l'aspecte visual i decidir-nos per la comoditat. Unes estovalles de paper sempre ens ajudaran en aspectes de neteja, sobretot quan es cuina marisc o menjars semblants.

 

Encara que no sigui l'opció més elegant podem comprar la resta de vaixella també de paper. Hi ha dissenys molt nadalencs, però si no som molt apassionats d'aquesta tendència i tampoc volem que siguin els típics blancs podem fer-ho de colors senzills.

Corones i centres de taula

El nostre país està adquirint aquesta tradició encara que no és de les més arrelades. Es tracta de la corona que veiem a les pel·lícules americanes a les portes de les cases. Ja és més freqüents veure-les a les portes dels pisos en edificis de comunitat de veïns (més comuns que a les portes que donen al carrer).

 

Més habituals són els centres de taula. Acostumen a ser de pins artificials i pinyes.També alguna bola de Nadal i, per descomptat, dos suports per espelmes.

 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h