5 escapades per fer amb gossos arreu de Catalunya

REDACCIÓ AMIC · Alba Martos

A Catalunya trobem molts llocs ideals perquè passis un gran dia amb el teu gos en plena natura.

Si ets dels que sols dir “no sense el meu gos”, segur que ja has pensat rutes per compartir els teus moments lliures amb ells. A continuació t'oferim alguns llocs adequats per fer escapades amb el teu fidel amic:

 

Llac petit de Terrassa: un petit pantà situat als afores de la ciutat vallesana. És un lloc ple de natura molt a prop de la ciutat, i els gossos podran nadar tranquil·lament. És perfecte per campar lliurament i fer una ruta senzilla. Aquaparkcanino: vols veure al teu gos fent surf?

 

Aquaparkcanino és el primer parc aquàtic per gossos i tenim la sort de tenirlo molt a prop. A la Roca del Vallès trobem dues piscines per a gossos, amb tobogans d'aigua, canoes i una zona de dunes i jardins per jugar al frisby o a la pilota.

 

Pantà de Santa Fe: Parc Natural del Montseny, el teu gos es podrà banyar, està envoltat d'un bosc frondós que canvia de tonalitat segons l'estació de l'any. Des del centre d'informació de Can Casades surten diverses rutes amb nivells de dificultat diversos al voltant del pantà perquè també feu una mica d'exercici.

 

Begues: Parc Natural del Garraf: Una de les rutes més destacades per fer amb el teu gos al Parc Natural del Garraf és la pujada al Puig de Les Agulles des del municipi de Begues o des de l'ermita de Bruguers. Tindràs unes magnífiques panoràmiques tant de Barcelona com del Garraf.

 

Platja La Rubina: EmpuriaBrava va ser la primera platja d'Espanya en destinar un espai per a gossos i és considerada la millor. Es reserven 200 metres per als gossos en un dels extrems de la platja on podreu fer una capbussada amb el vostre gos. La platja es troba oberta tot l'any sense restriccions horàries.

Pantà de Santa Fe

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h