Entrevista a C.V. Cadells

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN · Fotografia: C.V. Cadells

Clínica Veterinària Cadells

Atenció i cura de les mascotes

6.PNG

En quins animals i patologies esteu especialitzats?

Ens dediquem sobretot a petits animals domèstics com són els gossos i els gats. En alguns casos, també visitem fures i rosegadors si en coneixem les patologies. Estem especialitzats en diagnòstic per imatge, medicina interna i en cirurgia, en totes les seves variants. Tot i això, l'aprenentatge dels veterinaris de l'equip és constant, fet que ens permet anar ampliant els serveis que oferim. Actualment, comptem amb una especialista en medicina felina.

 

Què ha de tenir en compte una persona que s'està plantejant tenir una mascota?

Cal tenir en compte que una mascota es tracta d'un ésser viu i que, tenir-lo, comporta un seguit de deures i obligacions. És important saber que cada raça i mida d'animal té necessitats diferents com la quantitat d'exercici, les hores de sortida, la compatibilitat amb els horaris, el temps lliure dels propietaris per poder cuidar-los i gaudir d'ells i amb ells, etc.

Quins serveis poseu a disposició de les mascotes?

Tot el que és necessari per a l'atenció integral de la mascota: des de la planificació de l'alimentació del cadell perquè creixi de forma equilibrada fins a les tècniques quirúrgiques més avançades com l'endoscòpia per reduir al màxim el dolor i la recuperació postoperatoris.

 

Com d'important és per a vosaltres l'atenció al client?

És marca de la casa el tracte familiar, al mateix temps que professional. Tractem de posar-nos sempre a la pell dels propietaris i empatitzar amb cada cas i situació. El nostre és un ofici de vocació i ens desvivim per les mascotes que visitem.

 

En què consisteix el vostre Servei d'Urgències?

El Servei d'Urgències que oferim és de 7 del matí a 23 hores de la nit. No és presencial, sinó que atenem trucades telefòniques al 667 758 605. En cas de patologies urgents, fora d'aquest horari, recomanem fer ús de serveis d'urgències oberts 24 hores com l'Hospital Veterinari Canis, de Girona. Acomiadar-se de les mascotes pot ser un procés complicat.

 

Quin tipus de suport oferiu a la Clínica Veterinària Cadells?

Es tracta d'un moment molt dur pels propietaris, però també pel professional que ha de dur a terme l'acte clínic. El que intentem és fer-ho el més íntim i amable possible; és per aquesta raó que hem habilitat una consulta que es converteix en Sala de Vetlla per aquests moments tan delicats. Els propietaris se senten més acompanyats i ho agraeixen molt. Per tal d'avisar la resta de clients que es troben al local, posem una espelma i un missatge al taulell de recepció. D'aquesta manera, a la sala d'espera es fa silenci i es mostra respecte i empatia cap al propietari en qüestió.

7.PNG
8.PNG