Socarrel Psicologia 

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Com neix Socarrel Psicologia?

L’equip de Socarrel el formem tres professionals de la psicologia que fa temps que ens coneixem. 
Aquest projecte neix de les nostres inquietudsprofessionals i de les ganes d’oferir un servei de psicologia de qualitat que atengui a les persones de la comarca. L’expertesa i la maduresa professional adquirida al llarg dels anys, han sigut elements indispensables a l’hora de tirar endavant el projecte.

Quin és el vostre mètode de treball?

Com a professionals, ens nodrim de diverses corrents teòriques adquirides a través de la nostra formació sistèmica i integradora. La intervenció s’inicia amb un primer contacte telefònic que ens permet recollir les dades de la persona i el motiu de la seva demanda. A continuació fem la primera entrevista on aprofundim envers la demanda d’ajuda i acordem l’inici de la fase d’exploració psicològica. En aquesta fase avaluem les àrees més rellevants implicades en el seu benestar físic i emocional. Un cop finalitzada, realitzem un retorn d’allò que s’ha detectat i s’acompanya d’una proposta compartida d’intervenció psicoterapèutica.

Com treballa el psicòleg?

Per a nosaltres treballar en equip és imprescindible. No només entre nosaltres, sinó també amb tota la xarxa de la comarca. Ens coordinem amb tot un seguit de serveis i professionals especialitzats cadascun en el seu àmbit com ara escoles i instituts, serveis sanitaris, serveis de salut mental, entre altres.

A part de les consultes, oferiu algun altre servei?

Més enllà de treballar amb el problema en l’espai terapèutic, apostem fermament per a la prevenció.
És per aquest motiu que oferim un ampli ventall formatiu de capacitació i promoció de la salut, adreçat a infants, joves, famílies i professionals.

On us podem trobar?

Ens podeu trobar a Plaça Nova, al cor de Palafrugell, un punt de referència per a tothom de la comarca. A Socarrel comptem amb diversos espais terapèutics adequats i habilitats per a totes les edats. Estem molt agraïts de l’acollida
que hem tingut i de la confiança que moltes persones estan dipositant en nosaltres.

ff.PNG
vbv.PNG