Entrevista Pneumàtics i Grues
Un negoci sobre rodes

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Pneumàtics i Grues compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector automobilístic. L’atenció al client i la capacitat per a satisfer les necessitats d’aquests, la fan ser una empresa reconeguda a la Costa Brava.

Com va sorgir Pneumàtics i Grues?

L'empresa va néixer el mes de juny de l'any 1994. Pneumàtics i Grues va ser l'empresa successora de l'antic Garatge Palafrugell, fundat pel nostre pare, Eusebi Sayols, l'any 1960.

 

A quin tipus de vehicles es dirigeixen els vostres serveis especialitzats?

Som especialistes en pneumàtics de tot tipus. Donem servei a motocicletes, turismes, furgonetes, tot terreny, camions, maquinària industrial i agrícola i, fins i tot, patinets i cotxets d'infants. Fem mecànica general i revisions pel manteniment de turismes, furgonetes i tot terreny. A Pneumàtics i Grues, treballem amb les principals companyies de rènting. A més a més, disposem de dos tallers mòbils per reparar pneumàtics de camions, maquinària industrial i agrícola i donar servei allà on calgui. Vetllem per la comoditat dels clients, és per això que ens adaptem en tot moment a les seves necessitats.

1.PNG

Quins altres serveis oferiu?

També estem especialitzats en venda i lloguer de remolcs, muntem enganxalls i tenim una àmplia gamma d'accessoris com llantes d'alumini, portabicicletes, cofres, barres portaequipatges, etc. amb les millors marques del mercat i a preus molt competitius.

 

És convenient preparar els vehicles pels mesos de calor?

I tant que sí! Encara que per quilometratge no correspongui fer revisió, és molt aconsellable comprovar els nivells i punts bàsics del vehicle per així evitar possibles avaries.

 

Quins consells donaríeu per tal d'allargar la “vida” dels vehicles?

Per a nosaltres, el més important és fer les revisions i el manteniment adequat. Això, sense dubte, allargarà la vida del vehicle, donarà seguretat i s'evitaran avaries importants.

 

En casos d'emergència és possible contactar amb el vostre equip?

Tenim el servei 24 hores per reparació de pneumàtics de vehicles agrícoles, industrials i de camió.

 

On podem trobar-vos?

El nostre garatge es troba a Palafrugell, al carrer Cadaqués número 6.

També tenim presència digital, ens podeu seguir a Instagram i Facebook @pneumaticsigrues.

En aquests canals hi trobareu consells i recomanacions pel manteniment dels vostres vehicles.