Entrevista a Ofimon Subministraments
Guanyadors del concurs d'aparadors de Flors i Violes i Oohx!gen

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN · Fotografies: El Nou

En primer lloc us felicitem pel premi

En què us vau inspirar per dur a terme l'aparador Sons de colors?

Vam fer una pluja d'idees de les coses que més ens agraden i ens inspiren. De les propostes que van sortir, els membres de l'equip vam coincidir en dos elements: les flors i la música. D'una banda, les flors donen molta vida i alegria i, afegint-hi la música, aquestes sensacions es multipliquen. Així doncs, vam decidir tirar endavant aquesta idea amb l'objectiu de transmetre aquesta alegria als nostres clients.

Empresarialment, quines son les vostres àrees d'especialització?

A Ofimon Subministraments treballem per oferir un servei integral: assessorem, dissenyem i muntem espais de treball. A més a més, subministrem tot el material fungible de papereria, com són consumibles d'oficina, paper, escriptura, treballs manuals, arxiu, etc. També tenim servei de copisteria, impressió, enquadernació, plastificació i altres feines d'impremta com sobres personalitzats, targetes de visita, full de carta, cartes per a restaurants, subcarpetes, cartelleria..

A quins sectors es dirigeixen els vostres productes i serveis?

No tenim un tipus de client concret, sinó que ens adaptem a les demandes i necessitats de cadascú. Servim tant a empreses com a particulars i negocis de tota mena, des de farmàcies, restaurants, fàbriques, hotels, clíniques, fins a escoles, instituts i estaments públics.

6.PNG
5.PNG

En quin àmbit territorial oferiu el servei d'assessorament, disseny i creació d'espais de treball a mida?

Treballem en l'àmbit nacional, enviem comandes directes de la botiga i des de la nostra central de compres. El servei d'entrega a domicili és d'entre les vint-i-quatre i les quaranta-vuit hores. Tot i això, la gran majoria dels clients que servim pertanyen al Baix Empordà, a l'Alt Empordà i al Gironès. Una part de la nostra cartera, també és de Barcelona.

A més de la botiga física, es poden adquirir els vostres productes a través d'altres canals?

Comptem amb una web que també és botiga online. Aquesta és molt dinàmica i fàcil d'utilitzar on s'hi poden trobar ofertes i descomptes exclusius. Les comandes les rebem a través del telèfon 972 96 70 77, per correu electrònic info@ofimon.cat o bé per la pàgina web ofimon.cat.