Entrevista La Taberna del Buda

Toni i Manoli - Propietaris de la Taberna del Buda

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: LA TABERNA DEL BUDA

Creieu que les restriccions aplicades al sector de l'hostaleria són justificades? O com creieu que s'hauria d'haver actuat?

Des del nostre punt de vista i sent conscients de la complexa crisi sanitària que suposa la Covid19, creiem que les restriccions que s'han aplicat al sector de la restauració no són del tot justes.


Per a nosaltres, una bona actuació hauria sigut mantenir els horaris “normals”, respectant el toc de queda nocturn, aplicant protocols d'higiene i potenciant el consum responsable (mantenir els dos metres de distància de seguretat, quatre
persones per taula, etc.)

Abans de la pandèmia coneixíem dos locals - La Taberna del Buda i Código Buda-. Com serà l'enfocament del negoci a partir d'ara?

Els mesos de confinament total i les canviants restriccions van fer que haguéssim de traslladar el bar Código Buda dins el local de La Taberna del Buda. Per tal de mantenir l'essència de cada un dels locals, hem diferenciat dues zones: la part de davant és l'espai de restaurant on es poden fer els menús, entrepans, hamburgueses, etc., mentre que a la part de darrere oferim el servei de bar i taverna. 

Fa uns mesos que oferiu el servei Take away & Delivery. Quina acollida ha tingut? Amb la mirada al futur, contempleu seguir oferint aquest servei?

El servei de Take away & Delivery el vam posar en marxa fa uns mesos i el vam considerar com una oportunitat per seguir a prop dels nostres clients.


Tot i la incertesa del principi, podem dir que hem quedat molt sorpresos de l'acollida que ha tingut. Veient l'evolució que està tenint, considerem que aquest, és un mètode de treball que ha arribat per quedar-se.

La Taberna del Buda es caracteritzava per ser un local social on poder seguir els partits de futbol. Com preveieu que es pugui seguir oferint aquest servei a partir de la nova normalitat? 

Aquest aspecte s'ha vist molt perjudicat. D'una banda, la gent pot mirar els partits des del sofà de casa, de manera que la possibilitat que vinguin a gaudir dels partits al nostre local es redueix.


D'altra banda, la Covid-19 ha fet desaparèixer la normalitat tal com la coneixíem, i no sabem quan tornarà. Tot i això, garantim el millor servei amb confiança i seguretat.

Heu pogut acollir-vos a les ajudes del govern? Creieu que són suficients?

Les ajudes que vam demanar al govern, encara no ens han arribat i el que està estimat creiem que serà insuficient per cobrir les despeses d'aquests mesos inactius. Les petites empreses estem patint per poder seguir oferint el servei de sempre amb condicions adverses.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h