ENTREVISTA A JUCI NELIO

Propietària del centre d’estètica Juci Nails

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: Desire By Me · Col·laboració de Saló de Bellesa Bassols

Juci Nelio va començar a estudiar estètica amb només setze anys.
Quan la brasilera va arribar a Catalunya, no va poder homologar els seus estudis, fet que va provocar que tornés a estudiar estètica i perruqueria. Després de treballar en diferents centres de bellesa, va decidir obrir el seu negoci a Palafrugell.


Fa poc més d'un any de l'obertura de Juci Nails. Com descriuríeu el vostre negoci?

L'objectiu de Juci Nails és que les clientes puguin gaudir d'un espai amb encant mitjançant tractaments de bellesa. Tractem de fer tot el possible perquè se sentin cuidades i mimades, per a nosaltres, és molt important que marxin del centre satisfetes i amb un somriure gegant. La COVID-19 ha paralitzat molts sectors.

 

Com us ha afectat a les estètiques i perruqueries? 

Ens ha afectat molt. Hem estat tancats gairebé dos mesos, i la situació ha sigut molt difícil. Recentment, hi ha hagut un segon tancament de quinze dies que tampoc ha estat fàcil per a nosaltres. Aquesta pandèmia ens ha tocat a tots i esperem superar-la al més aviat possible.

Durant els mesos de confinament va sorgir el servei a domicili. Amb la reobertura del centre, seguiu oferint aquest servei?

Sempre he fet el servei a domicili, a mi sempre m'ha funcionat. Tot i això, durant els mesos de
confinament, vaig deixar de fer-ho per garantir la seguretat de les clientes i la meva. Només feia el servei a domicili de productes.

A més de les manicures i les pedicures, quins serveis de bellesa oferiu? 

Oferim una gran varietat de serveis, destaquem els massatges els tractaments facials i els tractaments d'estètica i perruqueria. A més a més, tenim moltes propostes per la campanya de Nadal.

Les xarxes socials estan molt actives, quin contingut poden veure els vostres seguidors?

Hem renovat les xarxes fa molt poc. Intentempenjar notícies i consells d'estètica i perruqueria d'una manera entenedora i divertida per tal que les clientes puguin cuidar-se també des de casa.

Com prepareu l'any 2021?

Ens formem contínuament per oferir un servei especialitzat i conèixer les tendències del moment, així doncs, per aquest nou any tenim preparades moltes novetats que aviat coneixereu!

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h