ENTREVISTA A EUGENI PIBERNAT

Regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Begur

REDACCIÓ: El Nou

Entrevistem al Regidor de Promoció Econòmica de Begur, Eugeni Pibernat, que ens informa de les activitats preparades per Nadal, complint amb totes les mesures de seguretat

Quines activitats es duran a terme a Begur per Nadal?

Des de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament s'ha treballat de forma conjunta per tirar endavant un Nadal diferent però amb la mateixa il·lusió. Ens hem posat en contacte amb totes les Associacions locals i les diferents àrees de l'Ajuntament, per tal de poder organitzar les activitats que formen el Nadal a Begur.
El 5 de desembre hi haurà la tradicional encesa dels llums de Nadal acte que inaugura de forma oficial, la campanya comercial de les Festes.


Aquest any, però, serà una campanya diferent i marcada per la pandèmia de Covid-19, que ha obligat a canviar moltes de les activitats, incorporant la cita prèvia en algunes d'elles.
El Tió i els Reis de l'Orient, malgrat la pandèmia, arribaran a Begur de forma diferent i complint totes les mesures de seguretat.


Tota la campanya de Nadal i els canvis que es puguin anar produint degut a l'evolució de la pandèmia, es poden consultar a través de les Xarxes Socials del municipi, en concret a través del Facebook i Twitter oficial de:
@AjuntamentdeBegur i Facebook, Twitter i Instagram de @BeguresAutentic. També a través dels hashtags #NadalBegur i #NadalEsclanyà.

Davant la incertesa que provoca la pandèmia, quin és el pla de treball de cara al 2021?
La pandèmia de la Covid-19 i el conseqüent confinament han canviat la manera d'organitzar i planificar les accions. Algunes d'elles ens han fet adquirir noves habilitats i s'han transformat per a millor, fet que farà mantenir-ho de cares al 2021.
L'Ajuntament de Begur us desitja bones festes i feliç 2021!

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h