Aurora Home,
fidels al servei de proximitat

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN · Fotografies: AURORA HOME

jhvjg.PNG

Com a comerciants del poble, per què decidiu fer-vos sòcies d’Oohxigen?

Des de sempre hem format part de les associacions de botiguers del poble. Abans del sorgiment d’Oohxigen, érem socis d’ACOPA, l’anterior associació de comerciants locals i, fins i tot, durant una temporada vam formar part de la seva junta.

Quins avantatges té un comerç que és soci d’un que no ho és?

Des del nostre punt de vista, considerem que Oohxigen és una associació que brinda suport als petits comerços de Palafrugell i als seus propietaris. És el punt d’unió entre els petits comerciants i tenen l’objectiu de mantenir viu el comerç del poble mitjançant campanyes i esdeveniments.

Com definiu la botiga Aurora Home?
Aurora Home és una botiga petita i familiar, fundada per l’Aurora l’any 1988. Fa uns anys, vaig prendre el relleu –ens diu l’Helena, la seva filla – i ara sóc jo qui està al capdavant. El fet que la botiga compti amb tants anys d’experiència, fa que els clients confiïn plenament amb els nostres productes i amb el nostre criteri. A més a més, el
tracte que establim amb ells és molt proper, un dels grans avantatges del petit comerç.

 

A quin tipus de client va destinada la moda que oferiu?
La moda d’Aurora Home està enfocada a un públic masculí de totes les edats, des d’un
adolescent, passant pel pare i l’avi.

Aurora Home és una botiga multimarca. Quines destaqueu?
A la botiga hi podem trobar tot tipus de roba i complements de diferents marques. Pel públic més juvenil tenim marques com Tiffosi i Pepe Jeans mentre que per a un públic més adult destaquem marques com Pertegaz, Lerros, Corsare, Record i Bonachello, entre d’altres.
Quines tendències ens acompanyaran aquesta temporada?
Per aquest estiu tindrem roba molt còmoda i  casual. Els estampats i els colors vius seran els protagonistes d’aquesta temporada. Tot i això, seguirem apostant també per les bermudes i els complements amb molt color.

A part de la botiga física, teniu altres canals de venda?

Sí, tenim l’Instagram @aurora_home i comptem també amb una plataforma de venda online www.aurorahomepalafrugell.com.