Entrevista Això Flors

Joana - Això Flors

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: LA TABERNA DEL BUDA

Com us ha afectat la pandèmia de la Covid-19?

Ens hem anat adaptant a la situació i en certa manera ens l'hem pres com una oportunitat de
negoci, potenciant el servei a domicili a través dels encàrrecs per telèfon i xarxes socials. La pandèmia ens va agafar en un moment de canvis, i ens va servir per acabar de decidir com volíem enfocar el negoci

Per què decidiu deixar la botiga física del carrer Cavallers a Palafrugell?

Feia temps que necessitàvem un canvi. La pandèmia i la pujada del lloguer del local van ser els factors clau pels quals vam decidir treballar d'una altra manera. Així és com va néixer el Taller floral.

Continueu oferint els mateixos serveis?

Els serveis que oferim continuen sent els mateixos que quan teníem la botiga física. Aquest canvi, ens
permet participar en esdeveniments diversos, sense deixar de banda els encàrrecs del dia a dia. Un gran avantatge d'aquesta nova manera de fer és el servei a domicili a tot el Baix Empordà, gratuït a Palafrugell i zones properes.

Captura.PNG

La botiga física permet ensenyar el gran ventall de productes i possibilitats. Com gestioneu, ara, el tracte amb els clients?

Al Taller floral podem atendre amb més temps i tranquil·litat. El tracte amb els clients el gestionem presencialment, amb cita prèvia o bé mitjançant la
via telefònica, el WhatsApp, les xarxes socials o la pàgina web.

El Sant Jordi del 2020 va quedar suspès per la crisi sanitària que encara estem vivint. Com preveieu que es pugui celebrar el Sant Jordi d'enguany?

Aquest Sant Jordi farà un any que vam inaugurar la nostra pàgina web www.aixoflors.com. Tot i les circumstàncies, vam quedar molt satisfets, ja que vam treballar molt amb entregues a domicili. Aquest any, encara estem pendents de si podrem posar la parada al poble. Si les restriccions no ho permeten, treballarem igual que l'any passat.

A través de quins canals podem contactar per fer encàrrecs?

A través del web www.aixoflors.com, del telèfon i WhatsApp 662070144, de l'adreça electrònica joanaixo@gmail.com, i de l'Instagram i Facebook
@aixoflors.

aixoflors.PNG