ENTREVISTA A ROCÍO ARANDA

Directora del Club Golf d'Aro i presidenta dels Clubs de Golf de la Costa Brava

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: Club Golf d’Aro

Com preveieu el futur després d'aquesta segona onada?
Des del mes de març, que es va declarar la Covid-19 com a pandèmia, la majoria d'empreses, no podem fer plans de futur, treballem a dia vista. Tota planificació que puguem fer és incerta, ja que ens hem d'adaptar a les circumstàncies i restriccions de cada moment. No obstant la situació actual, el nostre projecte d'empresa continua treballant per la recuperació i la consolidació de la mateixa.


Quin és el perfil de client que fa ús de les vostres instal·lacions?
El perfil de client del Club Golf d'Aro són en un 70% homes i amb un 30% dones, d'edats entre cinc i vuitanta-cinc anys. Pel que fa a la nacionalitat, tenim quatre tipologies de client - local, residents a Catalunya, residents de la resta d'Espanya i estrangers-, el 70% de la nostra clientela és estrangera. El tant per cent de golfista estranger és molt elevat, tot i això, també rebem molts catalans amb segona residència a la Costa Brava. Aquest any però, la temporada golfística que comença a mitjans de març i s'allarga fins al novembre, s'ha vist afectada pels tancaments de la primera i la segona onada i per les restriccions de mobilitat d'aquesta segona.

Teniu prevista alguna promoció per la campanya de Nadal?
Sí. Com cada any, destinem la campanya de Nadal al públic català i també a l'estranger. Tenim una relació molt directa amb els hotels de la zona, i això, ens fa més fàcil el fet de poder oferir paquets que engloben diferents serveis. Aquest any, posem a disposició dels clients un paquet que inclou estades d'allotjament + green fee + gastronomia + cultura.


Si una persona es vol iniciar en món del golf, quines possibilitats oferiu?
El nostre camp de golf té divuit forats de Par 72, i nou forats de Pitch & Putt, a més d'un camp de pràctiques amb zona de Putting green i zona de approach. Tot això, de la mà de tres grans professionals que portem més de trenta anys fent classes de golf, utilitzant els mètodes més innovadors que hi ha avui dia.


De cara a la temporada de primavera-estiu, contempleu que es puguin celebrar tornejos internacionals a la Costa Brava?

Aquesta seria entre d'altres una de les fites i/o propostes que volem aconseguir de cara a la temporada vinent, ja sigui a nivell nacional o internacional.Considerem que seria un gran pas per la recuperació de l'economia turística de la Costa Brava.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h