top of page

Entrevista a MERMELADA PRODUCCIONES

REDACCIÓ MAR MOLERO DOLZ · Filòloga i periodista literària · Fotografia: Mermelada Producciones

Mermelada Producciones, vídeo i fotografia
Mermelada Producciones va néixer fa catorze anys plantejant el futur en una nit d'estiu, i tant poden fer un vídeo intern d'empresa com un spot per a TV.
 www.mermeladaproducciones.com

Quins serveis oferiu?

Oferim filmació i fotografia. Ens diem Mermelada i de melmelades n'hi ha de molts sabors, per això tenim diversitat: fem vídeos d'esdeveniments, convencions, vídeos comercials, corporatius, spots, videoclips, vídeo de contingut per a xarxes, vídeos interns per a empreses

També teniu Mermelada bodas.

Mermelada bodas és una branca que tenim enfocada a foto i vídeo de casaments. Fa molts anys que fem casaments. Treballem amb l'equip de persones de sempre, la qual cosa transmet als nuvis confiança i tranquil·litat.

Qui forma l'equip?

En David, que ve del món audiovisual, i la Carla, del disseny gràfic. També comptem amb freelancers amb molta experiència: guionistes, copies, traductors, il·luminadors, estilistes, animadors.

1.png

Us presenteu amb el lema “Som el que vosaltres voleu que siguem”.

Moltes empreses es presenten dient que són joves, això sempre ens ha fet gràcia. Nosaltres podem ser joves i també vells, dinàmics o lents, clàssics o seriosos, desimbolts o romàntics, foscos o lluminosos. Busquem transmetre el que el client vol, adaptant-nos a les seves necessitats, aconsellant i buscant la proximitat perquè pugui sentir-se partícip del projecte.

 

Fa un temps que us heu instal·lat a Llafranc. Tendim a pensar que només trobem aquest tipus de feines a les grans ciutats.

Ens movem des d'aquí per anar a filmar on toqui, després la postproducció es pot fer des de qualsevol punt. Si tens xarxa de confiança de professionals no hi ha problema. Treballar des de la Costa Brava és un luxe, la nostra feina és creativa i la inspiració que ens aporta estar aquí és incomparable amb el caos de la ciutat.

2.png
bottom of page