top of page

Serres de Pals Golf & Sport Club recupera l'antic camp de golf i l'amplia amb un complex esportiu
Entrevista a Lluís Parera, director de Serres de Pals Golf & Sport Club

REDACCIÓ MAR MOLERO DOLZ · Filòloga i periodista literària · Fotografia: Serres de Pals Golf & Sport Club

df.PNG
dsf.PNG

Amb quin objectiu neix el club?

Neix per convertir-se en l'Sport Club de referència de l'Empordà i espera anar incorporant altres esports i serveis. Volem que sigui la porta d'entrada al golf per a molts aficionats, així com d'altres esports que s'acostin al club per practicar-los, com el pàdel i el futbol.

 

Què oferiu?

Som molt més que un club de golf. Hi ha 6 pistes de pàdel model “club10”, una de les millors instal·lacions del mercat, dos camps de Futbol 7 i 5 de gespa natural i un camp de futbol platja, camps de voleibol, i espais diàfans per a la pràctica d'activitats dirigides com pilates, ioga i HIIT (High Intensity Interval Training). A més a més, és un club obert a tothom. El complex esportiu també disposa d'un bar/cafeteria amb vistes al camp de golf, en el qual s'han recuperat 9 dels antics 18 forats.

Tant el camp de golf com el de futbol és un terreny que vol molta aigua. Heu pres mesures per fer front a la sequera?

L'aigua utilitzada per regar és aigua regenerada procedent de la depuradora de Pals, no s'utilitza l'aigua potable. A part, s'ha reduït la superfície regada del camp, i el tipus de gespa escollida ha estat la Bermuda, que necessita entre un 20 i un 30% menys d'aigua que una gespa convencional. Aquestes mesures han representat un estalvi de gairebé un 40% menys del consum habitual.

Què us aporta l'entorn?

Som al costat del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes, un lloc privilegiat en plena natura envoltat d'arrossars, vinyes, antics camps fruiters i de cereals. El client té una tranquil·litat inusual, ja que està apartat d'urbanitzacions i altres edificacions. Les vistes des del camp són espectaculars.

Què creieu que podeu aportar vosaltres a l'entorn?

A més d'adoptar mesures per a l'estalvi d'aigua, s'han incorporat robots autònoms de sega, que a més de no gastar combustibles fòssils i no contaminar, permeten optimitzar els recursos humans, fet que permet dedicar més temps als detalls.

Quin producte recomaneu? Tots! Per nosaltres, la fórmula ideal és començar amb un plat del Nareta i acabar amb un dolç de Gou Pastisseria. La combinació del dolç i el salat, amb un bon refresc natural i un cafè. O fins i tot una copa de cava.

 

Més informació i reserves a: www.serresdepals.com info@serresdepals.com Tel. 972 11 71 06

SERRES DE PALS.jpg
bottom of page