ENTREVISTA A Dicsi

Gerent del restaurant Camelot Torroella de Montgrí

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: Restaurant Camelot

Ens explica la situació que han viscut amb la pandèmia i les novetats que tenen per aquestes festes de Nadal.

 

Com encareu les festes de Nadal l'equip del Camelot?
Des del Camelot intentarem oferir i estar al màxim dins del que ens permet la situació actual. Estem preparant diferents menús pels dies de Nadal i Sant Esteve. Tot i que encara no sabem de quina manera es podrà celebrar el Cap d'Any, nosaltres ja tenim pensat el menú de gala perquè els clients gaudeixin d'un àpat especial. Som molt optimistes, pensem que cada vegada queda menys per tornar a treballar amb normalitat.


A més d'oferir sopars d'empresa, casaments, batejos i comunions, també proporcioneu el servei de càtering. En què consisteix?
El servei de càteringque oferim conté una gran varietat d'entrants, que canvien en funció de l'època de l'any de l'esdeveniment, un plat principal i postres. Aquest servei, el fem a partir de cinquanta persones, però, actualment, a causa de les restriccions sanitàries el tenim aturat. Desitgem poder-lo reprendre al més aviat

Per què us plantegeu oferir als clients el servei del takeaway? En quins horaris i a través de quins canals s'han de posar en
contacte per fer la comanda?

El take away ha sigut la manera de mantenir el contacte amb els clients i, al mateix temps, ens ha servit per ajudar a remuntar aquests mesos tan durs de confinament.


La comanda es pot fer a través del telèfon del restaurant i també per WhatsApp, durant els horaris de cuina: els migdies de 13:00 h a 15:30 h i els vespres de 20:00 h a 22:30 h. A partir del dilluns 4 de gener, començarem a fer el servei a domicili a la zona de Torroella de Montgrí.

Quin és el tipus de menjar i de productes que es troba al Restaurant Camelot?
Els clients hi trobaran menjar elaborat amb productes de qualitat i proximitat. Podran gaudir de tapes i entrants com ostres fresques, gambes vermelles a la planxa, croquetes, amanides, tataki de tonyina, tàrtar de salmó, etc. Com a plat principal oferim entrecot, filet de vedella, magret d'ànec, costelles de xai, o bé turbot, bacallà, rap, etc. Per últim, però no menys important, una gran varietat de postres casolanes. A més a més, de dilluns a divendres, oferim un menú amb quatre primers, segons, postres i begudes al preu de 15,50 €.


Molts negocis estan aprofitant la pandèmia per reinventar-se, teniu pensada alguna proposta de futur?
La proposta que aviat veurà la llum és portar el Camelot a casa dels nostres clients, amb el servei a domicili, a partir del mes de gener. A més a més, hem condicionat la terrassa amb sis estufes d'exterior per tal que els clients que ho vulguin puguin gaudir de l'espai amb una

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h