Entrevista: Àngel Espada

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN · Fotografies: El Nou

"Espada, va començar en un petit local de 50 m² a les galeries Empordà, venent paper pintat per empaperar les parets."

Com ha evolucionat Espada des de la seva fundació? 

Tant el món comercial com l'empresarial, tenen l'obligació d'anar-se adaptant el més ràpid possible als canvis que es van produint al llarg dels anys. A causa d'aquesta evolució, moltes empreses no tenen res a veure ara, amb el que eren en els seus inicis. Espada, va començar en un petit local de 50 m² a les galeries Empordà, venent paper pintat per empaperar les parets. Amb el temps, s'ha anat adaptant a les necessitats dels consumidors derivant a tenir dos centres, un de bricolatge i un de subministres industrials, inaugurat el passat 20 de setembre.

Espada, va començar en un petit local de 50 m² a les galeries Empordà, venent paper pintat per empaperar les parets.
 

Espada, acaba d'estrenar un nou punt de venda innovador i pràctic. Per què us plantegeu l'obertura d'aquest i com el definiríeu? 

Feia temps que ho contemplàvem. D'una banda els problemes com l'accés al centre del poble o l'aparcament feia que no poguéssim evolucionar com volíem. D'altra banda pensàvem que havíem de separar les dues línies de negoci que oferim: la del bricolatge i la industrial. Hem mostrat un espai diferent: intuïtiu, amb amplitud d'espais, etc. El nostre objectiu era que el centre de subministres industrials lluís com si es tractés d'una perfumeria. 

A quins sectors està destinat? 

Els nostres serveis estan destinats principalment als sectors de pintura, fusteria, lumínic, serralleria i manteniment de càmpings. 

Quin és el futur de les instal·lacions del carrer Torres Jonama? 

Ara que hem acabat el nou centre de subministrament, ens dedicarem a refer i millorar el centre de bricolatge que tenim al Torres Jonama. Tindrem seccions noves i millorarem les ja existents

Això delimita els professionals a un espai i els particulars a l'altre?

En absolut, els dos centres són per a tothom. En funció de les necessitats del client serà millor un espai o l'altre.

Espada, té molt en compte la relació amb els clients, com la definiríeu? 

La relació amb els clients és per a nosaltres un dels aspectes més important. Tractem de ser propers, cordials i intentem resoldre els seus problemes de la millor manera possible, sempre amb un somriure. 

A part de les botigues físiques també disposeu de comercials, quines zones cobriu? 

Actualment tenim quatre comercials al carrer, un repartidor propi i també treballem amb transport extern. Operem a La Garrotxa, al Gironès, a l'Alt Empordà i a La Selva.  

QLes vendes a internet van en augment. Teniu previst entrar en aquest tipus de comerç? 

Ja fa molts anys que tenim botiga online. Tot i això, no és un sector on hàgim destinat tots els recursos necessaris, ja que veient els trademarkets existents pensem que és molt difícil per a nosaltres lluitar contra aquests monstres, de manera que preferim destinar recursos a batalles que puguem guanyar.

"Vull agrair l'esforç a tot l'equip de Ferreteria Espada, ja que han estat 4-5 mesos de treball constant per a poder enllestir el nou punt de venda. Hem inaugurat el centre, de 1.050 m², sense deixar d'oferir els nostres serveis i fent torns de vacances. Em trec el barret amb ells!"

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h