ENTREVISTA A DESIRE BY ME

Elisa i Sílvia - Propietàries de Desire By Me

REDACCIÓ AÏNA GALCERÁN · Fotografies: Desire By Me · Col·laboració de Saló de Bellesa Bassols

Quins són els avantatges de comprar al petit comerç?
El principal avantatge de comprar al petit comerç és el tracte de tu a tu. Alguns clients entren a la
botiga per parlar una estona i oblidar un mal dia.
Després d'escoltar-los, marxen més contents del que havien entrat. Això, és impossible aconseguir-ho als grans magatzems.


Com definiríeu la botiga Desire By Me?
Desire By Me és una botiga amb encant. El nostre objectiu és que els clients se sentin còmodes, i
per això ens esforcem per donar el millor tracte personalitzat. Per part nostra, tractem de posar les coses molt fàcils als clients: ens adaptem als seus horaris, concertem cites únicament per a ells i, fins i tot, si el client ho necessita, també ens desplacem amb diferents looks d'acord amb l'esdeveniment i la personalitat que té el client.


Per acabar d'oferir un servei complet, tenim una modista que fa que les peces de roba s'acabin d'ajustar a tots els cossos.


A quin tipus de client va destinada la moda que oferiu?
La roba i els complements que oferim estan dirigits a homes i dones que els hi agradi la moda i busquin un estil propi a l'hora de vestir. 

 

Desire By Me és una botiga multimarca. Quines destaqueu?
De les marques que oferim, destaquem Liu Jo. La resta de marques de Desire By Me són del mateix nivell i encaixen a diferents personalitats.


L'estilisme és un factor cada vegada més preuat. Oferiu el servei d'assessorament? Com el treballeu?
Sí. Ens encanta poder assessorar els nostres clients. La nostra experiència ens permet assessorar els clients d'acord amb la seva personalitat i el seu propi estil sense que perdin la seva essència. Ens encanta fer sentir únics i especials els nostres clients. La nostra major satisfacció és veure'ls sortir de la nostra botiga feliços i segurs amb el que s'han comprat.

A part de la botiga física, teniu altres canals de venda?
Fa uns mesos vam treure la nostra botiga digital www.desirebyme.com. A més, al nostre perfil d’Instagram @desirebyme hi pengem diferentsm looks i combinacions per tal que els clients vegin les diferents possibilitats de combinar les peces de roba i els sigui més fàcil crear un look que s'ajusti al seu estil.


Quines tendències ens acompanyaran l'any 2021?
El 2021 ve carregat de colors i creiem que, d'aquesta manera, es recuperarà l'alegria que tanta falta ha fet aquest any 2020. Sense explicarvos detalls, ens atrevim a avançar-vos que una de les tendències serà l'estil mariner amb molt de color i molta personalitat.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h