Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons

Gastronomía
GUIA GASTRONÒMICA
El Vívid celebra la dotzena edició amb una programació especial per celebrar la declaració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia
El festival de l'enoturisme a la Costa Brava oferirà aquest abril una seixantena de propostes originals꞉ esmorzars entre vinyes, tallers de cuina, menús degustació conduïts per reconeguts sommeliers o maridatges, entre les propostes dedicades a l'enogastronomia.
Més enllà de la cuina, la programació inclou també tastos en espais singulars de gran valor patrimonial, un tast per commemorar els 50 anys de la DO Empordà o un altre dirigit pel cantant Joan Dausà.
Del 3 d’abril al 3 de maig se celebrarà la dotzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turis me Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, dels cellers de la DO Empordà, dels ajuntaments i les empreses turístiques del territori, així com del centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. El Vívid s’ha consolidat com un dels esdeveni ments enoturístics més importants que es duen a terme actualment a Catalunya.
La programació d’activitats es divideix en cinc categories꞉ tastos en espais singulars, esmor zars entre vinyes, cuina i vi, escapades i vi, cultura i sentits.


