top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

El restaurant Tres Margarit ens presenta la seva nova carta de la mà del xef Josep Hernández

1.PNG

La cuina catalana és el seu paisatge en un plat. "Josep Pla"

Gaudeix de la cuina catalana a Castell d'Empordà

El Restaurant Tres Margarit, ubicat dins de l'Hotel Castell d’Empordà, està liderat per el xef executiu Josep Hernández i el seu equip. Ells fan que el restaurant, juntament amb els productes locals, frescos i de temporada amb els que treballen es traslladin al comensal en una experiència única.

 

En tot moment vetllen per a què tot es converteixi en un àpat perfecte alhora de degustar els plats de la nova carta. Una carta ben acurada on podrem trobar productes de proximitat i on la carn i el peix estan cuinats en un forn Josper, el qual aporta a la matèria prima una suculència i uns aromes únics.

 

El restaurant Tres Margarit és un espai accessible per a clients de l'hotel i també per a aquells que no hi estan allotjats.

 

Així que no dubtis més i fes la teva reserva, gaudiràs d'un menjar exquisit i d’unes de les millors vistes del nostre Empordanet.

2.PNG
bottom of page