ENTREVISTA A EL PLAN DE GRETA:A JORDI RUBAU

La importància de les xarxes socials i la seva gestió

REDACCIÓ: El Nou

Quins són els avantatges de confiar la gestió dels perfils professionals a una empresa de comunicació?

El principal avantatge és la llibertat i el temps que guanya l’empresa en delegar aquesta feina. Cal també tenir en compte que el disseny, la imatge corporativa, el contingut i la professionalitat del perfil, es veu modificada de manera positiva. 
El seguiment i la interacció amb el client és constant i hi ha una xarxa activa i moderna.

L’activitat a les xarxes no s’atura. Com a empresa que es dedica a gestionar els perfils a les xarxes com us ha afectat la COVID-19?

La COVID-19 ha afectat únicament en el contingut de les publicacions. Moltes empreses s’han reinventat i ara ofereixen serveis

a domicili, fan teletreball i   nclús ofereixen prestacions i atenció online. Així que simplement ens hem sumat a l’etiqueta #quedatacasa i ajudem a les empreses a estar a prop dels seus clients en aquesta situació.

Creieu que aquesta situació haurà fet que les empreses que no eren partidàries d’utilitzar les xarxes socials s’adonin de la importància d’obrir-se perfils?

SÍ rotund! Les empreses que no se’n feien ressò, ara estan veient que és una manera efectiva de poder estar en contacte amb el client i de seguir treballant malgrat les circumstàncies! Creiem que és molt important fer-ne un bon ús i ser partidari d’utilitzar les xarxes socials com a mesura de comunicació i formar-ne part d’una manera activa.

Actualment hi ha un ampli ventall de xarxes socials. Per arribar als possibles clients, en quin ordre recomanaríeu l’ús d’aquestes?

Ara per ara, la reina de la corona es INSTAGRAM, seguida de Youtube, Linkedin, Facebook, Twitter... Nosaltres, com empresa de comunicació ens adaptem al client i la recomanació que fem és a mida. No obstant, no pot faltar mai la utilització d’Instagram i Facebook, com a plataformes principals.

En situacions com aquesta, amb saturació d’informació a les xarxes, com es poden distingir les notícies reals de les fake news?

Nosaltres recomanem sempre assegurar-nos de la font a la qual veiem la notícia i només fer cas de les notícies que comparteixen les autoritats corresponents. Normalment aquestes, es publiquen amb el logotip oficial i són compartides en pàgines oficials també.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h