Entrevista El Plan de Greta

REDACCIÓ AINA GALCERÁN · Fotografies: El Plan de Greta

El plan de Greta és una agència de comunicació i esdeveniments que respon a les necessitats de particulars i empreses.

Cristina i Queque

Gerents d’El Plan de Greta

Qui s'amaga darrere el segell d'El plan de Greta?

Darrere el segell ens hi amaguem la Queque i la Cristina. Som dues noies joves emprenedores, nascudes a Barcelona però amb el cor arrelat a la Costa Brava. Teníem ganes de fer realitat el que en un principi era un somni, ara ja són gairebé quatre anys de realitat i de bons resultats.

Com, quan i per què va sorgir aquesta idea de negoci?

El plan de Greta va néixer farà quatre anys. Teníem moltes ganes de convertir la nostra passió en un negoci. Després de donar-hi voltes, moltes converses i una idea clara, vam posar-li nom i ens vam llençar a l'aventura d'emprendre.

Quin tipus d'esdeveniments cobriu i a quin tipus de persones estan dirigits?

Organitzem esdeveniments de tota mena. El que volem és que el client ens vegi com algú del seu cercle més proper, a qui pot recórrer en les ocasions més especials i no preocupar-se de res, sabent que ho deixa tot en les millors mans. Fem des de casaments a esdeveniments d'empresa, passant per aniversaris i festes corporatives. Sempre que se'ns necessita, hi som.

Cada projecte està dissenyat i personalitzat per a cada client?

Totalment. No hi ha mai un client igual que un altre, de manera que tampoc poden ser-ho les seves festes o moments especials. Treballem amb total flexibilitat segons les necessitats i demandes de cada persona.

A més d'organitzar esdeveniments, també gestioneu la comunicació d'empreses. Per què és tan important a dia d'avui que una empresa compti amb un pla de comunicació?

Les xarxes socials són les finestres al món. Podríem dir que són l'aparador virtual dels serveis que ofereix una empresa, on el client potencial pot veure el que fa l'empresa i posar-s'hi en contacte amb un sol clic. A través d'aquestes, es poden fidelitzar clients i mantenir-los informats de les novetats, etc. Per aquest motiu, creiem que avui en dia és vital tenir un perfil actiu, atractiu i ser proactiu a la xarxa: la competència no espera.

Com hem vist, oferiu múltiples serveis. Amb els anys que porteu de trajectòria, heu anat adaptant els vostres serveis en funció de la demanda dels clients?

Des dels inicis teníem clar que volíem adaptar l'agència a les necessitats reals i diàries dels nostres clients, de manera que el nostre desenvolupament ha sigut completament natural i orgànic. Tot i això, estem molt pendents de les novetats i tendències del sector per tal d'adaptar-nos i oferir als nostres clients les millors possibilitats.

Quins són els projectes de futur més propers que us agradaria portar a terme?

Estem treballant per potenciar la branca d'esdeveniments corporatius, sense perdre de vista els esdeveniments particulars, que es disparen a la primavera. En comunicació, estem obertes a ajudar a totes aquelles empreses que vulguin tenir presència a les xarxes socials per així establir un vincle amb els seus clients

A través de quins canals podem trobar-vos?

Ens podeu contactar a través de la nostra pàgina web www.elplandegreta.com, a través dels perfils a Facebook i a Instagram o si ho preferiu ens podeu venir a veure a l'agència física que es troba al carrer Madrid 43, a Sant Feliu de Guíxols.

DSFSF.PNG

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h