El gat a la perruqueria 

IRENE CLARÀ JUANALS · Dermo-perruquera i estilista canina

Es tracta d’una especialització dins el món de la perruqueria. Els gats són més sensibles a l'estrès i no solen deixar el seu territori. A més, són més complicats a l’hora de manipular-los si no hi estan acostumats

Raspallar i rentar

 

Els gats es passen el 40% de les hores diàries netejant-se. Si els raspallem, els estarem ajudant a fer-ho, no trobarem tant de pèl per casa i no tendiran a fer les molestoses boles de pèl. Les sessions de raspallat doncs, seria la part més important del manteniment. A no ser que hi hagi algun problema cutani o físic que dificulti el seu autorentat, no solen fer olor. Si decidim rentar-los, haurem de procurar que sigui sempre amb productes de qualitat.


Rasurat

Siguem clars, si hi ha nusos com per haver de rapar qualsevol animal és perquè no hem raspallat. Si no es deixa, és perquè no haurem sabut/pogut ensenyar-li. Quan s’adquireix un gat (sobretot els de pèl llarg), a les instruccions hi diu ben clar que necessiten un manteniment. Evidentment sem-pre hi pot haver una causa major, però deixar que es facin nusos per després haver-lo d’esquilar està considerat maltracte domèstic en molts països. És perjudicial tant físicament com psicològicament. Per desgràcia aquí encara hi ha perruquers que ho fan. I no tan sols això, sinó que també els anestesien sense tenir cap titulació. 
 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h