Cuida la barba com es mereix 

REDACCIÓ AMIC · Font Belleza Activa

Avui és el torn de les barbes. I és que les barbes han passat de ser una moda que va i ve, a convertir-se en un autèntic tret definitori de la personalitat. Les barbes ja no entenen d'edat ni d'estils, i solament segueixen una màxima: han d'estar ben cuidades. Per això, la majoria d'homes no escatimen esforços a l'hora de netejar, hidratar, afaitar i pentinar-les. Pren nota de les nostres propostes per lluir una barba perfecta.

Cura i styling

Get Groomed, de House 99 by David Beckham

Exfoliant per abans de l'afaitat. La seva textura fosca, enriquida amb carbó i pedra volcànica, ofereix una neteja total. 


Beard Foam Cleanser, d'American Crew

Netejador de barba s'aplica en sec i sense aclarit. S'absorbeix ràpidament i està indicat per a tot tipus de pells. Elimina els residus diaris i aporta una sensació de frescor.


The Groom, de SEB Man

Oli per a la cura de la barba amb una fórmula exclusiva a base de llavors de raïm, jojoba, ametlla i oli d'argan. Proporciona lluentor, definició i control.


Bàlsam per a barba original, de Bulldog

Suavitza, domar i condiciona la barba, amb l'ajuda d'una pinta, la seva textura ajuda a domar fàcilment fins i tot les barbes més rebels.
 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h