Costa Brava Wedding Day

(FOTOS CBWD 2018) crèdit Josep Guitart / Blanc Mat Foto

Un any més arriba el Costa Brava Wedding Day, que neix de la il·lusió de poder crear un esdeveniment a la zona de la Costa Brava dedicat al sector nupcial. Una zona privilegiada amb magnífics espais i racons idíl·lics per celebrar un casament.

Aquest any, després de l'èxit de la segona edició, ens trobareu de nou a La Bòbila de Palafrugell, un magnífic espai que es vestirà de gala per oferir les millors opcions per a totes aquelles parelles que estan organitzant el seu casament, gaudeix d'un cap de setmana ple de novetats i tendències pel 2020. 


No et perdis la gran passarel·la de moda aquest any amb la presència de la prestigiosa marca de vestits a nivell internacional Rosa Clarà. I per si vols prendre nota dels millors professionals, no et perdis les xerrades, ponències, demostracions de producte, actuacions musicals i moltes més activitats que tenim preparades. 

Hi podreu trobar:

Moda i complements: Rosa Clará, Onix Ell, Tracció, Odette Sposi, Special Novias, Sandra Jordà.

Perruqueria: Bassols 47

DJ's i Live Music: Costa Brava DJS, Gostosso, Double Chick, Tu Música Events

Fotografia i vídeo: Josep Guitart Fotografia, Nicole Gulau Fotografia, Lluis Claret Storyteller, El Ramo Volador, Blanc Mate Foto, Edimatge, Lora Baar Fotografia

Gastronomia: La Brava, La Llaminera.

Espais: Carpes Costa Brava

Decoració i art floral: Festivalia, Maria Fort, Magda Florista, Artiflor.

I moltes més empreses del sector nupcial. 

 

Amb la col·laboració de: Ajuntament de Palafrugell, Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, Oohx!gen, David Galcerán, Opera Lloguers. Volem agrair novament la participació de l'Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell OOHX!GEN que participarà de nou amb alguns dels seus comerços associats a la passarel·la de moda.

En el tancament de la revista encara no estava tancat el procés de participació d'empreses

bodas3.JPG
CBWD.jpg

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h