Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

ENTREVISTA ANTONI IZQUIERDO GOURMET

La tradició gastronòmica de la Costa Brava a la teva cuina

En què consisteix el projecte Antoni Izquierdo Gourmet?

Després de molts anys d'ofici i experiència en el sector gastronòmic, decideixo compartir el meu secret creant una línia de sofregits i conserves, així és com sorgeix Antoni Izquierdo Gourmet. L'objectiu d'aquest projecte és apropar la tradició gastronòmica de la Costa Brava a les cuines de totes les cases i facilitar la cuina a les noves generacions, de manera que puguin recuperar les receptes de sempre amb el mínim temps possible, assegurant-los l'èxit.

Quina és la teva experiència a la cuina?

Amb quinze anys vaig entrar a l'escola d'hostaleria a Girona; hi vaig estar dos anys, i a Madrid, dos anys més. A través de les escoles començo a fer stages en cuines: La Gavina Hotel a S'Agaró, al Ritz a Madrid, Akelarre a Sant Sebastià, Currito de Sabturro a Suïssa, etc. L'any 1987 amb la meva dona Anna,

ss.PNG

prenem les regnes del negoci familiar, Restaurant Mas dels Arcs, i intentem donar un gir diferent, enfocant el negoci amb les noves tendències del moment. Anys més tard, amb diversos companys del col·lectiu, vam fundar l'associació gastronòmica “La Cuina De l'Empordanet”, de la qual vaig ser president durant sis anys. Ara, hem començat aquest projecte desitjant que tingui la mateixaacceptació que el nostre restaurant, fins al seu tancament, el passat mes de gener.

Quins valors caracteritzen els vostres productes?

Traslladem els valors del que era el nostre restaurant als nostres productes; fent de la passió i convenciment en la nostra manera de fer, els pilars del desenvolupament de la nostra activitat. Els sofregits i conserves que elaborem són naturals, artesanals, senzills i de proximitat. El nostre segell de distinció és la qualitat i l'excel·lència, elaborem la nostra cuina amb els millors ingredients: Oli Verge extra premsat en trulls de proximitat, hortalisses i vegetals madurats a l'hort, Gambes de Palamós amb segell DO...

Antoni Izquierdo Gourmet brinda l'oportunitat d'aprendre a cuinar. Com?

Estem preparant una aula taller amb l'objectiu de donar-nos a conèixer i fidelitzar nous clients, així com també pels clients que ja coneixen la marca i els nostres productes. Aquests tallers es duran a terme en espais emblemàtics del territori com l'Aula Gastronòmica de l'Empordà o l'Espai del Peix de Palamós. En l'àmbit digital també oferim aquesta oportunitat; el nostre canal de YouTube ens permet mostrar el procés d'elaboració de receptes amb els nostres productes i arribar a un públic encara més ampli.

On es poden adquirir els productes d'Antoni Izquierdo Gourmet?

A la nostra web antoniizquierdo.com hi podeu trobar el llistat d'establiments que ofereixen els nostres productes. Actualment, estem presents a 122 botigues, repartides a diferents punts de Catalunya i també a Espanya, en ciutats com Madrid, Sant Sebastià i València.

sssss.PNG
sds.PNG

A més a més, un altre dels canals per on rebem més comandes és a través de la pàgina web, ja que és una manera fàcil i ràpida de poder adquirir els nostres productes sense moure's de casa. Fem enviaments a tot Espanya i a les Canàries.

sadsds.PNG